Jonna är utbildad personalvetare och har de senaste fem åren arbetat med rekrytering inom flera yrkesområden och branscher. Främst har hon haft fokus på rekrytering av specialister inom IT men har även erfarenhet inom teknik, marknad, försäljning, logistik och administration.

Jonna kommer senast från ett av de större bemannings- och rekryteringsföretagen där hon har arbetat som konsultchef och rekryteringskonsult med uppdrag för både privat och offentlig sektor.

Som person är Jonna lyhörd, ansvarstagande och serviceinriktad. Hon har ett stort fokus på att bygga upp långsiktiga relationer med sina kunder och kandidater och gör det på ett engagerat, kvalitetsmedvetet och förtroendeingivande sätt.

- Jag har under en längre tid hört mycket gott om Jerrie och Maquire från både kunder, kandidater och kollegor i branschen. Det är en stor förmån för mig att få bli en del av Jerries erfarna och kompetenta team av rekryteringskonsulter. Det jag framför allt imponeras av är att de har ett tydligt fokus på professionalism och kvalitet i processerna med ett lika högt engagemang för både kunder och kandidater.

- Jag ser fram emot att få vara med på Jerries resa och fortsätta utvecklas inom rollen som rekryteringskonsult.