Erik har sin bakgrund inom sälj och marknad med sex års erfarenhet av rekrytering. Han har rekryterat chefer och specialister inom flera olika branscher, främst inom försäljning och marknad, samt kontor och administration. Erik kommer närmast från rollen som teamleader på Lindorff, som är en av de ledande aktörerna inom inkassobranschen. 

Erik är en positiv, kreativ och driftig person som trivs i rekryteringsbranschen då det enligt honom är en bra kombination av affärer och möten med människor.

- Det känns fantastiskt roligt att få börja på Jerrie, ett bolag som jag varit nyfiken på under en längre tid, och som jag nu stolt är en del av, säger Erik.

- Jag har hört mycket positivt om både Jerrie och Maquire från olika håll och känner mig trygg i att kunna göra ett riktigt bra arbete här. Jag har redan märkt att bolaget fokuserar lika mycket på sina kandidater som sina kunder, vilket jag tror är ett vinnande koncept i längden. Jag ser fram emot att få använda både mina nya och tidigare erfarenheter och fortsätta utvecklas som rekryteringskonsult på Jerrie, avslutar Erik

Igen, varmt välkommen till oss Erik!