Frida har arbetat som rekryteringskonsult inom många olika områden och branscher och har bland annat varit ansvarig för flera nationella rekryteringsprojekt och volymrekryteringar. Frida är positiv och utåtriktad och har ett genuint intresse att förstå sina kunders och kandidaters utmaningar och behov.

 Jag har varit nyfiken på Jerrie ända sedan de startade. Jag vill jobba på ett bolag där kund och kandidat är lika viktiga och det känner jag verkligen att Jerrie står för. Jag tycker det finns en kvalité rakt igenom från första kontakt till avslutad process, allt är genomtänkt och kvalitetssäkrat, säger Frida.


Sabina har sedan 1999 arbetat inom rekryteringsbranschen och har rekryterat inom flera olika branscher och tjänsteområden. Som person är Sabina positiv, serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Hon har alltid ett stort engagemang i det hon gör och har lätt för att skapa goda och långsiktiga relationer. 

– Jag har jobbat inom rekryteringsbranschen i många år och när jag skulle ta steget att byta jobb var valet enkelt! Det är med stor glädje och entusiasm jag ser fram emot att hjälpa kunder och kandidater i framtida rekryteringsprocesser och jag är stolt över att vara en del av Jerries kompetenta och erfarna rekryteringsteam, säger Sabina.