Cecilia har sin bakgrund inom försäljning och marknadsföring. De senaste nio åren har hon arbetat med rekrytering inom många olika områden och branscher på ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag. 

Hennes långa erfarenhet av rekrytering och därmed stora kontaktnät med många återkommande kunder ser vi som en stor tillgång för Jerrie. Som person är Cecilia öppen och positiv med ett högt engagemang i allt hon gör med målet att alltid hitta den bästa lösningen för både kund och kandidat.

- Jag ser fram emot att få vara en del av och representera varumärket Jerrie. För mig står Jerrie för kvalitet och inställningen "att bemöta alla kandidater som om de vore min största kund" tilltalar verkligen mig och är något jag försöker jobba efter varje dag. Jag vill fortsätta att utvecklas som rekryteringskonsult och möjligheten att få göra det på Jerrie tillsammans med några av de allra bästa i branschen känns riktigt spännande.