Som person har Emma ett högt engagemang i allt hon gör och är mån om att alltid hitta den bästa lösningen för sina kunder. Hon vill bidra till företagets utveckling samtidigt som hon brinner för att vara delaktig i kandidaters karriärutveckling samt för att skapa långsiktiga relationer.

- Eftersom jag jobbat i branschen känner jag till både Jerrie och Maquire sedan tidigare. Jag har hört mycket gott om Jerrie från både kunder och kandidater som varit i kontakt med dem och är därför stolt över att nu representera varumärket. För mig står Jerrie för hög professionalitet och kvalitet i sina processer och för erfarna och kunniga rekryteringskonsulter som verkligen brinner för hantverket rekrytering. Det är också tydligt att de alltid värderar både kunder och kandidater högt. Jag inspireras av mina kollegor och ser fram emot att fortsätta utvecklas i min roll som rekryteringskonsult!