Viktor Lindvall har studerat medie- och kommunikationsvetenskap på Jönköping University och kommer närmast från E-handelsbranschen där han arbetat med Campaign Management. Utöver marknadsföring har Viktor också arbetat med PR och försäljning.

Som person är Viktor utåtriktad, nyfiken och kreativ. Han beskriver sin främsta styrka som fantasifull och tror hårt på ordspråket ”varje komplext problem har en enkel lösning”.

– Jag har fått ett mycket gott intryck av Jerrie. Det som jag framförallt imponeras av är den härliga stämningen och kulturen som råder. Jerrie är inte bara ett professionellt företag med kompetenta rekryteringskonsulter utan också ett omtänksamt bolag där man bryr sig om varandra.


– Jag ser fram emot att få vara med på Jerries resa och utvecklas som kommunikatör. Mitt mål under mina första månader är att skapa interaktivitet i våra sociala kanaler, och jag ser fram emot att interagera med Jerries spännande kunder och kandidater.