Varje kvartal gör vi en undersökning för att se över vår kandidatnöjdhet, och vad vi kan förbättra för att skapa en så god helhetsupplevelse som möjligt. Vi skickar ut en enkät till våra slutkandidater, både till de som fick jobbet men också till de som snubblade på målsnöret.

På frågan ”jag fick bästa möjliga bemötande av rekryteringskonsulten” fick vi resultatet 4.93 och på frågan ”hur nöjd är du med Jerrie som rekryteringsföretag i helhet” hamnade vi på 4.80, där 5.0 är högsta möjliga resultat. När vi frågade kandidaterna om de skulle rekommendera Jerrie till någon i sin närhet fick vi full pott alltså 5.0, vilket vi verkligen är jättestolta över!

Exempel på kommentarer som lämnades av kandidaterna i undersökningen:

Det som var skönt i processen när jag träffade Martin var att det aldrig kändes som att det var en intervju utan mer som ett samtal. Det uppskattar jag och upplever är ett bra sätt att lära känna mig på.

Bästa rekryteringsprocessen jag varit med om där både uppdragsgivaren och jag som sökande ägnades samma omtanke.

Det är nu andra rekryteringen jag går igenom med Jerrie och båda gångerna har det känts bra i magen, både under processen och efter påskrivet kontrakt. Mycket nöjd!

Har du tankar på vad vi kan utveckla för att bli ännu bättre eller behöver du kanske hjälp med rekrytering? Kontakta oss genom att klicka på knappen nedan.