Maria är utbildad personalvetare med 10 års erfarenhet av matchning och urval och kommer närmast från rollen som Competence Manager på eWork. Hon är en fena på att searcha kandidater och har tillsatt många uppdrag för både offentlig och privat sektor inom flertalet yrkesområden, men de senaste åren framförallt inom IT och management.

Som person är Maria kvalitetsmedveten, driven och målfokuserad. Hon är nyfiken och vill gärna veta så mycket som möjligt om kunden och kandidaten för att skapa bästa möjliga förutsättningar för en perfekt matchning.

-Jag är så glad att få förmånen att vara en del av det fantastiska team som arbetar på Jerrie. Min bild av Jerrie är att de står för stor professionalism, gedigna processer och kvalitet i kombination med mycket sociala och trevliga medarbetare. Jag är också imponerad av de attraktiva kunder som Jerrie arbetar med samt den långsiktighet och fokus som ges till kandidater i processerna. För mig är det mycket viktigt att få arbeta med kvalitet i alla led och detta känner jag att Jerrie verkligen står för.

Maria blir, tillsammans med Cais-Mari, en viktig nyckelspelare i vår fortsatta expansion inom IT!