Pierre Sander

Pierre är civilekonom med nästan 20 års erfarenhet som revisor, management- och rekryteringskonsult. Han har tidigare arbetat på systerföretaget Maquire där han hade tjänsten chefsrekryteringskonsult. Tidigare har han även arbetat som senior rekryteringskonsult på ett större bemanningsföretag där han hade rollen som affärsområdeschef. Sedan 2012 ansvarar Pierre för Jerrie, först som Affärsområdeschef och från 2016 som VD med målet att bygga Sveriges bästa rekryteringsföretag inom rekrytering av specialister.

Pierre har arbetat med rekrytering på alla nivåer och till de flesta branscher. Han har skapat ett brett nätverk av kunder och kandidater. Arbetar mycket med försäljning och är specialiserad på rekrytering inom ekonomi och IT.

Som person är Pierre positiv och utåtriktad och är bra på att skapa, behålla och utveckla relationer. Pierre tar ansvar och är resultatinriktad. Han ställer höga krav på sig själv och tycker om utmaningar. Pierre är initiativrik, drivande och har lätt för att samarbeta.

Utbildning
Magisterexamen Ekonomprogrammet, Karlstads Universitet.

Kontaktformulär

Vet du inte vem du ska kontakta med din fråga? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig.

För nya lediga jobb, nyheter och artiklar följ oss på