Hur är det att jobba på Jerrie?


Jerrie är annorlunda. Vi tänker annorlunda och jobbar annorlunda. Och det finns en enkel anledning till varför. Vi har nämligen en brinnande tro på att det finns ett nytt och bättre sätt att göra rekryteringar på. Bättre för uppdragsgivarna. Bättre för kandidaterna. Det är vad som driver oss framåt.

Hur ska man vara för att arbeta på Jerrie?
För att bli kollega med oss ska du ha arbetat med rekrytering i ganska många år. Troligen har du jobbat med helt andra saker också. Jerrie är inte ditt första jobb. Ditt bagage är fyllt av olika erfarenheter. Vi som jobbar på Jerrie har haft en tidigare karriär, där vi skaffat kunskap inom det specialområde vi jobbar inom idag. Runt vårt fikabord hittar du medarbetare som varit ekonomer, revisorer, systemutvecklare, projektledare och mycket annat.

Vi är ett lag. Inte en samling soloartister
För att trivas hos oss måste du gilla att vara en del av något som är större än du själv. Du ska vara beredd på att hugga i och hjälpa oss andra, för vi kommer att vara beredda att hjälpa dig. Runt omkring dig finns några av de skarpaste hjärnorna i rekryteringsbranschen. Använd dem på rätt sätt, så har du en enorm tillgång i ditt arbete.

Inga individuella säljbonusar. Men...
Vi tycker inte det är bra att en konsult har för många rekryteringsuppdrag, eftersom det nästan alltid går ut över kvaliteten. Och det får bara inte hända. Vi vill uppmuntra våra medarbetare att samarbeta. Om vi hjälper varandra och gör det så bra att vi når våra mål – då blir alla belönade.