Jerrie är resultatet av en kapitulation


Så här var det:

Vårt systerbolag Maquire hade konsekvent tackat nej när kunderna frågat dem om de kunde sköta deras rekryteringar under ledningsnivå. Maquires fokus har alltid varit rekrytering av chefer. Och Maquire gillar att göra saker ordentligt. De var övertygade om att man måste ha ett starkt fokus för att kunna växa och bli riktigt bra. Detta hade de gjort under fem år. Men till slut var det inte roligt att behöva tacka nej. Så de bestämde sig för att lansera ett nytt bolag. Och namnet blev naturligtvis Jerrie.

Jerrie skulle erbjuda rekrytering av specialister inom Ekonomi, Sälj & Marknad, Inköp & Logistik, HR och IT. Med en övertygelse att jobba inom det här området på samma högkvalitativa sätt som de gör inom Maquire.

Men tro inte att det här var en villkorslös kapitulation. Tvärtom.

Det här var Jerries villkor; Jerrie kommer alltid erbjuda tydliga och effektiva processer levererade av erfarna och noga utvalda rekryteringskonsulter. Vi kommer aldrig drivas av ett kortsiktigt vinstintresse på bekostnad av långsiktiga relationer. Och vi ska alltid bemöta våra kandidater som om de var vår största kund.

Villkor som alla är förutsättningar för att vi ska kunna erbjuda dig som kund det bästa vi kan inom rekrytering.

Så var det.