Det som skiljer oss från andra är inte vad vi gör, utan vem som gör det och hur vi gör det


Vårt ursprung är kvalificerad chefsrekrytering
Jerrie är systerföretag till och samarbetar med chefsrekryteringsföretaget Maquire. Det ger oss ett stort nätverk och tillgång till branschens vassaste spetskompetens. I grunden använder vi samma processer och metoder, fast hos oss är de anpassade för rekrytering av specialistkompetenser.

Vi vill förändra rekryteringsbranschen. Till det bättre
Poängen med vår lite annorlunda process är att höja kvaliteten i alla led. Företaget ska få den absolut bästa kandidaten. Och kandidaten ska gå igenom en process som är så givande och professionell att man känner sig nöjd även om jobbet går till någon annan. Den som får jobbet har naturligtvis all anledning att känna sig nöjd. Men som vi ser det, är det minst lika viktigt att de som inte blev utvalda tycker att processen skötts på allra bästa sätt. Alla som går igenom en rekryteringsprocess får med sig en bild av ditt företag. Den bilden sprids mycket ofta till vänner och kollegor. Den bilden kan du påverka genom att anlita en trovärdig och seriös samarbetspartner som representant för ditt företag.

Erfarna rekryteringskonsulter som jobbar i team
Det första jobbet som rekryterare har man inte på Jerrie. För att bli rekryteringskonsult hos oss, har man lång och bred erfarenhet. Oftast har man dessutom en annan yrkeskarriär bakom sig. Våra rekryteringskonsulter jobbar dessutom i team. Det ger er som kundföretag tillgång till större kompetens och högre kvalitet.

Långsiktighet
Det är vad vi tror på. Vi är inte intresserade av att ta på oss så många rekryteringsuppdrag som möjligt och sedan genomföra dem på kortast möjliga tid. Vi är intresserade av att prestera så bra resultat att kunderna kommer tillbaka och ger oss nya uppdrag. Vi är intresserade av att göra nytta och leverera varaktiga resultat. Det lyckas vi med. Och det är därför vi växer.

Högre kvalitet genom bredd
För att få så hög kvalitet på kandidaterna som möjligt, vill vi nå så många som möjligt. Därför arbetar vi med öppna processer. Vi breddar sökbasen genom målgruppsanpassad annonsering i sociala medier, en kvalificerad databas samt via sökningar inom vårt omfattande nätverk av potentials. De kandidater ni träffar är inte bara ute för att sondera terrängen - de är intresserade på riktigt.

Är vi så bra som vi säger?
Våra kunder berättar hela tiden för oss att de uppskattar vår professionalism och syn på rekrytering. Men för att ta reda på vad kandidaterna tycker genomförde vi en kandidatenkät. Vi frågade både de kandidater som blev utvalda och de som föll på målsnöret. Svaret överträffade alla förhoppningar. Det visade sig att 98,1% av kandidaterna var så nöjda, att de gärna rekommenderar oss till andra.