Frida Garding Lindstrand – varmt välkommen till Maquire Group

  Nu förstärker Maquire Group med en ny kollega. Vi är mycket glada över att ha Frida Garding Lindstrand på plats som rekryteringskonsult på Jerrie. Varmt välkommen!

  Vad är ditt första intryck av oss på Maquire Group?

  Kort och gott, ett gäng med inkluderande, erfarna och professionella medarbetare som står för kvalitet och som brinner för rekrytering! Det blev framträdande för mig redan i den första kontakten och därefter följde en gedigen och proffsig rekryteringsprocess. Jag bemöttes med erfarenhet och omtänksamhet och kände hur rekryteringshantverket verkligen sitter i väggarna. Om man tycker rekrytering är kul är det fantastiskt att vara omgiven av andra som brinner för samma sak.

  Jag trivs i miljöer där det finns mycket hjärta, själ och engagemang och det är väldigt framträdande i hur jag blivit bemött.

  Berätta lite om din bakgrund?

  Jag läste marknadsföring och försäljning på IHM Business School och tog därefter en kandidatexamen i marknadsföring i Dublin. Med detta i ryggsäcken var planen initialt att söka anställning på en marknadsavdelning men jag hamnade i stället hos Nordens idag största konsultförmedlare inom IT och teknik. Jag började på deras kontor i Göteborg 2010 men flyttade upp till huvudkontoret i Stockholm efter något år. Där följde sedan flera roliga och utvecklande år i roller som kombinerade bemanning av konsulter, försäljning och förhandling. Det gav mig en bra grund att stå på för att senare börja arbeta med rekrytering.

  Under mina år i Stockholm fick jag också möjligheten att gå in i en roll som produktionschef på en byrå som arbetar med datadriven kundanalys och digital produktion. Det var roligt att få prova på en roll som kanske mer knöt an till den utbildning jag läst, men jag insåg att jag saknade arbetet med matchning av kompetens och alla personliga mötena med kunder och kandidater. Sedan dess har jag hållit fast vid rekrytering. Jag trivs med att rekrytera brett inom flera olika branscher och tjänsteområden, men jag har de senaste åren haft fokus på tjänster inom ekonomi, juridik och administration. 2019 valde jag och familjen att flytta från Stockholm och hem till västkusten. Nu två år senare är jag här på Maquire Group och det känns fantastiskt bra!

  Vad hoppas du kunna bidra med?

  Positiv energi, kanske lite nya infallsvinklar och ett stort engagemang för rekrytering – ett arbete som jag verkligen gillar!

  logo

  Jerrie Göteborg

  Mässans gata 18 (vån 8)
  412 51 Göteborg

  +46 10 330 08 44
  kontakt@jerrie.se

  Jerrie Stockholm

  Klarabergsviadukten 70
  107 24 Stockholm

  +46 10 330 08 44
  kontakt@jerrie.se

  Följ oss

  FacebookLinkedInInstagram