Rekryteringskonsult

Frida Dire

Rekryteringskonsult

Frida är rekryteringskonsult på Jerrie och inriktar sig främst på roller inom försäljning, HR och service/administration.

Erfarenhet.

Frida har en bred bakgrund inom rekrytering, ledarskap, HR och försäljning. Hon har arbetat som rekryteringskonsult under många år och rekryterat chefer och specialister inom flera olika områden och branscher. Frida har även varit projektledare av flertalet nationella rekryteringsprojekt. Utbildning: Diplomerad HR Specialist vid Sensus och Försäljning och marknadsföring vid Yrkeshögskolan i Mölnlycke.

Som person är Frida öppen och utåtriktad. Hon har lätt för att skapa och bygga relationer. Hennes arbete präglas av hennes positiva och affärsmässiga förhållningssätt tillsammans med ett högt engagemang och personlig touch i allt hon gör. Med ett starkt driv strävar hon alltid efter att få den bästa lösningen för både kund och kandidat. Hennes mål är att både kund och kandidat ska uppleva rekryteringsprocessen som tydlig, engagerande och värderingsstyrd.

Har man en gång träffat Frida, glömmer man henne aldrig. Hon är professionell, positiv, lösningsfokuserad och rolig och har ett engagemang utöver det vanliga.

Erik Hjortsjö

Rekryteringskonsult Jerrie

Fridas tips till dig som söker jobb.

Kontakta gärna ansvarig rekryterare för att ta reda på vad vad det är för erfarenhet och personliga egenskaper som rekryteraren söker för den utlysta tjänsten. På så sätt bildar du dig en uppfattning om det är en roll som du skulle vara intresserad av. Det är viktigt att du som kandidat identifierar om DU tycker detta är rätt roll för dig. Det gör du enklast genom att ringa oss. Varmt lycka till!

Vad som ger energi på jobbet.

Det är flera saker. Bland annat när jag har en perfekt matchning mellan kund och kandidat och båda parter är nöjda. Det ger mycket energi när jag får höra att kandidater och kunder har haft en bra upplevelse av rekryteringsprocessen, det är otroligt viktigt för mig.

logo

Jerrie Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

+46 10 330 08 44
kontakt@jerrie.se

Jerrie Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

+46 10 330 08 44
kontakt@jerrie.se

Följ oss

FacebookLinkedInInstagram