Rekryteringskonsult

Jonna Berglöv

Rekryteringskonsult

Jonna är rekryteringskonsult på Jerrie och har främst fokus på tjänster inom fastighet, IT, försäljning och marknadsföring.

Erfarenhet

Jonna är utbildad personalvetare och har sedan 2012 arbetat med rekrytering och personal som konsultchef och rekryteringskonsult. Jonna har främst fokus på rekrytering av specialister & chefer inom fastighetsbranschen men har även bred erfarenhet av rekrytering inom IT, digital marknadsföring, försäljning, teknik och ekonomi. Utbildning: Personalvetarprogrammet med inriktning på arbets- och organisationspsykologi vid Högskolan Väst.

Som person är Jonna lyhörd, ansvarstagande och serviceinriktad. Hon har ett stort fokus på att bygga upp långsiktiga relationer med sina kunder och kandidater och gör det på ett engagerat, kvalitetsmedvetet och förtroendeingivande sätt.

Jonna var fantastisk! Upplyftande, professionell, rak och tydlig med processen.

Citat från kandidatundersökning 2020

Anonym kandidat

Jonnas tips till dig som rekryterar

Våga tänk utanför boxen. Det är inte ovanligt att den man i slutändan väljer att anställa inte var den profil man hade i åtanke från början.

Vad som ger energi på jobbet

Att få vara en karriärpartner till de kandidater jag möter och få möjlighet att hjälpa de till deras nästa drömjobb. Det är kul när det blir en perfect match. En kandidat får ta sig an en ny spännande utmaning samtidigt som det rekryterande företaget får in den kompetens och personlighet de behöver för att komplettera sitt team och nå verksamhetens mål.

logo

Jerrie Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

+46 10 330 08 44
kontakt@jerrie.se

Jerrie Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

+46 10 330 08 44
kontakt@jerrie.se

Följ oss

FacebookLinkedInInstagram