Rekryteringskonsult

Martin Dahlberg

Rekryteringskonsult

Martin är erfaren rekryteringskonsult på Jerrie och arbetar främst med tjänster inom ekonomi, sälj, inköp, fastighet samt engineering.

Erfarenhet

Martin är utbildad civilekonom och har många års erfarenhet av försäljning och projektledning inom media, bemanning och rekrytering. Han har främst haft rollen som kundansvarig men även varit regional försäljningschef samt gruppchef för rekrytering. Martin har sedan 2014 arbetat som rekryteringskonsult inom flera olika tjänsteområden och branscher. Utbildning: Civilekonom från Handelshögskolan vid Göteborg Universitet.

Som person är Martin positiv, utåtriktad och bra på att skapa, behålla och utveckla relationer. Martins kompetens och erfarenhet gör att våra kunder kan känna sig trygga i att vi löser uppdraget på bästa sätt.

Martin är en förtroendeingivande och nyfiken rekryteringskonsult som är bra på att bygga starka relationer till kunder och kandidater. Han har lätt för att sätta sig in i olika verksamheter och förstå deras behov.

Jonna Berglöv

Rekryteringskonsult Jerrie

Vad som ger energi på jobbet

Jag är en relationsmänniska så jag får energi av mötet med både kund och kandidat. Att träffa intressanta företag och hjälpa dem att rekrytera in sin nästa medarbetare och att lyckas med den matchningen, det ger mig energi!

Martins tips till dig som rekryterar

Viktigt att verkligen tänka igenom vem man söker efter, inte bara kompetensen utan även personen. Vilka egenskaper vill vi att nästa kollega har med sig in i bolaget? Våga utmana sig själv som bolag, för att utveckla och berika!

logo

Jerrie Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

+46 10 330 08 44
kontakt@jerrie.se

Jerrie Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

+46 10 330 08 44
kontakt@jerrie.se

Följ oss

FacebookLinkedInInstagram