Rekryteringsspecialist

Matilda Olsson

Rekryteringsspecialist

Matilda är researcher/rekryteringsspecialist på Jerrie och arbetar med att stötta rekryteringskonsulterna i att identifiera och attrahera rätt kandidater till våra uppdrag.

Erfarenhet

Matilda har läst Personalvetarprogrammet följ av en masterexamen inom Strategisk HRM vid Göteborgs Universitet och har många års erfarenhet inom servicebranschen. Matilda började hos Jerrie 2022 och jobbar brett inom alla specialistområden samt med olika interna projekt. Matilda lägger stor vikt vid att ge ett gott bemötande och är dedikerad och uppmärksam i det hon tar sig an.

Som person är Matilda serviceinriktad, flexibel och kreativ. Hon trivs som bäst i andras sällskap och har ett öga för detaljer.

Matilda är en ovärderlig tillgång till vårt team på Jerrie. Hon har med sin lugna och stabila personlighet förmågan att kunna röra sig mellan alla oss konsulter i teamet och stötta i våra olika uppdrag på ett föredömligt sätt, många gånger med nya färska ögon. Hon är verkligen en klippa med stort tålamod.

Helena Bruman

Rekryteringskonsult Jerrie

Utbildning

Kandidatexamen Personalvetarprogrammet samt Masterexamen inriktning Strategisk Human Resource Management, Göteborgs universitet.

logo

Jerrie Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

+46 10 330 08 44
kontakt@jerrie.se

Jerrie Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

+46 10 330 08 44
kontakt@jerrie.se

Följ oss

FacebookLinkedInInstagram