Så rekryterar man till HR-avdelningen

Vi på JERRIE HJÄLPER ER ATT hitta RÄTT MEDARBETARE. 

    

Läs mer

HR

HR är ett av de snabbast växande yrkesområdena. Idag kämpar företag inom alla branscher med att transformera affärsmodellerna från att handla om produktförsäljning till försäljning av tjänster och service. En konsekvens av detta är att medarbetarna och organisationen får större betydelse än någonsin för företagets förmåga att prestera.

HR blir bredare. Och smalare
På Jerrie har vi stor erfarenhet av kvalificerad rekrytering till operativa HR-befattningar. Det är ganska normalt att en HR-tjänst har bred spännvidd och kan omfatta allt ifrån employer branding till marknadsföring och kommunikation. Men på Jerrie ser vi samtidigt en annan utveckling. Idag ökar också efterfrågan på specialister som är nischade, till exempel inom utbildning och kompetensutveckling eller ersättningar, förmåner eller löner.

Exempel på tjänster inom HR:

 • Arbetsmiljöspecialist
 • Arbetsrättsspecialist
 • Compensation & Benefits
 • HR Ansvarig
 • HR Business Partner
 • HR Specialist
 • Lönespecialist
 • Operativ HR
 • Personaladministratör
 • Personalplanerare
 • Projektledare
 • Recruiter Coordinator
 • Senior Recruiter

Några tillsatta tjänster

Recruitment team
HR Chef
HR Business Partner
HR Partner
HR Manager
HR Business Partner
HR Advisor
HR Partner

Vi på Jerrie jobbar i team. Men bara för dig

På Jerrie tror vi på rekryteringskonsulter som samarbetar. Vi tror inte på säljare som konkurrerar och som har resultatbonus som drivkraft. Vår övertygelse på Jerrie är att bred erfarenhet alltid slår smal. Och att fler hjärnor tänker bättre än en.

Du får ett team av rekryteringskonsulter
Som kund möter du en kontaktperson. Men omkring den kontaktpersonen finns ett team av specialister och erfarna rekryteringskonsulter som alltid är inkopplade. De är ditt team. Vi har handplockat och satt samman teamet för att de ska göra som mest nytta för ert företag. Skulle något hända eller förändras under resans gång, finns det flera personer som är insatta i ditt företag och er process. Teamet skapar säkerhet, trygghet och gör din rekryteringsprocess mycket mindre sårbar.

Du har bara en kontaktperson
Den du först får möta är en erfaren rekryteringskonsult som är dedikerad för dig och ert företag. Från vårt första möte till avslutad rekrytering. Eftersom vi på Jerrie inte jobbar med säljare som lämnar uppdragen till andra, när det är dags för genomförande, får du alltid träffa samma person. Den personen är en senior, erfaren rekryterare som står vid din sida hela vägen in i mål.

Rekrytera inom flera områden?
Om du behöver anställa flera medarbetare inom olika yrkesområden, är teamen på Jerrie en stor tillgång. Då organiseras teamet med rekryteringskonsulter som är specialiserade inom de yrkes- och kompetensområden du har behov av. Startsträckorna och informationsspillet kan bli minimalt. 

Hos oss på Jerrie är det inte en säljare som tar hand om dig.
Du får ett team av rekryteringskonsulter.
 

Det här låter intressant, jag vill veta mer om era tjänster och få en offert Kontakta mig

 
Artikel Notis
Susanne Rosbecker, Marketing Production Manager, PageroEmma Hultén, Brand Communications Manager, Pagero...

Susanne Rosbecker och Emma Hultén på Pagero – om att byta jobb och bli on-boardad i en tid då alla jobbar på distans.

Jerrie genomförde för en tid sedan rekrytering av Marketing Production Manager till Pagero. Susanne Rosbecker som fick jobbet berättar hur det känns att börja som teamledare för ett team där alla jobbar hemifrån. Emma Hultén som tidiga...
Läs mer

För nya lediga jobb, nyheter och artiklar följ oss på

   

Vår webbplats använder cookies. Om du väljer att gå vidare på sidan godkänner du våra villkor kring användandet av cookies. Om du vill läsa mer om vår policy angående lagrade uppgifter hittar du den här.