Malin Vermcrantz, LIA-student hos Jerrie

  Vi har den stora glädjen att presentera vår LIA-student Malin Vermcrantz som studerar till Rekryterare på Folkuniversitetet. Malin kommer under sju veckor följa med våra erfarna rekryterings- och searchkonsulter för att få en inblick i vårt arbete och bransch. Handledare för Malin är vår Frida Dire, som framför allt expert på rekryteringar inom försäljning, HR och service/administration.

  Malin är uppvuxen i Örnsköldsvik, men har bott i Göteborg i snart tio år. En nyfiken person som älskar att testa nya saker tillsammans med andra. Som hon själv uttrycker det så fint! ”Det är inte bara glädjen av att få mer vetskap, utan att kunna dela det med fler”.

   

   

  Varför har du valt att utbilda dig till rekryterare?

  Jag har ett stort intresse för olika människor! Att få träffa nya människor, nätverka och lära mig mer om omvärlden. Att jobba som rekryterare ger mig den möjligheten, samtidigt som jag kan hjälpa personer att hitta en nya karriärsväg och företag att hitta ny kompetens på vägen.

  Vad har du för förväntningar på utbildningen & LIA:n?

  Att få en smak av hur en rekryteringsfirma kan jobba. De är väldigt bra i utbildningen på att få med personer och exempel från arbetslivet, men här får jag utmana det jag hittills lärt och sätta det i perspektiv. Jag hoppas få se alla delar av rekryteringsprocessen.

  Hur har dina dagar på Jerrie sett ut än så länge?

  Jag har fått testa på allt möjligt. Testa de olika verktygen, vara med på möten, en del självständiga uppgifter. Hoppas på mer search och intervjuer, det jag hittills har sett där har gett mig mersmak. Jag är välkomnad att följa med på allt, så jag får observera och lära mig en bra grund.

  Vad tycker du än så länge om din LIA?

  Jag har blivit otroligt välkomnad, inte bara att jag alltid har någon att fråga. Alla svarar mer än gärna. Det är ett härligt gäng, som alla är väldigt ambitiösa och de verkar vara drivna av att göra ett så bra jobb som möjligt. Samtidigt som ambitionen och den professionella sidan finns där, så är skratt och nyfikenhet uppmuntrat. Jag är tacksam att jag får vara med er dessa sju veckor.

  logo

  Jerrie Göteborg

  Mässans gata 18 (vån 8)
  412 51 Göteborg

  +46 10 330 08 44
  kontakt@jerrie.se

  Jerrie Stockholm

  Klarabergsviadukten 70
  107 24 Stockholm

  +46 10 330 08 44
  kontakt@jerrie.se

  Följ oss

  FacebookLinkedInInstagram