We are Jerrie

Se där ja. Vad var det vi sa. Vi startade Jerrie med den absoluta övertygelsen om att kandidaten är vår största kund. Då var vi ganska ensamma om att tänka så. Andra följde efter och idag är kandidatupplevelsen något som varje rekryteringsföretag anser är viktigt. Bra så. Då tar vi nästa steg.

Vi är värda att prata med.  Vår erfarenhet gör att vi är de bästa rådgivarna och bollplanken du kan få inom rekrytering. Att ha oss i ditt nätverk ger mervärde och kunskap. Och vi lär oss av dig.

Det mänskliga räknas. Digitala urvalsmetoder och tester kan vi, det hjälper oss att hitta och utvärdera talanger och kompetenser. Men vi vet också att den sista pusselbiten är den mänskliga energin. Magin som skapas när vi människor träffas och får oss att nå högt över målen. Vi är människor som rekryterar människor.

Så är det. Nu fortsätter vi.

Maquire Group

Maquire Group skapar framgång genom att rekrytera, utvärdera och utveckla företagets ledning och nyckelmedarbetare. Maquire Group består av tre varumärken som tillsammans får era team att uppnå sin fulla potential.

Maquire

Maquire är Västsveriges ledande rekryteringsföretag på executivenivå. Genom att förse våra kunder med den kompetens som passar dem bäst hjälper vi dem att forma framgångsrika ledningsteam och därigenom uppnå sina mål och visioner. Oavsett om du anlitar oss som kund eller söker din nästa utmaning i karriären är vår målsättning att du ska mötas av tydlighet, respekt och engagemang i alla kontakter.

Besök Maquire

Tidwell

På Tidwell brinner vi för att utveckla framgångsrika och sunda organisationer med konkreta och mätbara verktyg som ger snabb effekt. Under åren har vi blivit experter på att maxa ledningsgruppens potential, träna ledare och trimma kulturen för att höja prestationen och minska energiläckage. Vi gör det begripligt och skapar tid för reflektion och ökad medvetenhet.

Besök Tidwell
logo

Jerrie Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

031-303 30 50
kontakt@jerrie.se

Jerrie Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

08-580 800 50
kontakt@jerrie.se

Följ oss

FacebookLinkedInInstagram