Interim – hyr först, rekrytera sen

Interim – Vi hjälper er att bygga starka team

Att ta in en interimskonsult under tiden du rekryterar ger dig möjlighet att upprätthålla verksamheten till dess att ni har en ny kollega på plats. Vårt systerbolag Flipr är specialister på att bygga starka team oavsett om behovet är på kort eller lång sikt. Som en del av Maquire Group har vi tillgång till ett noga utvalt nätverk av konsulter som matchas mot ert tillfälliga behov.

Hyr en konsult under tiden ni rekryterar

Varför inte hyra en Flipr-konsult medan ni påbörjar er rekryteringsprocess? Att hyra en konsult ger er möjlighet och tid att utvärdera era rekryteringsbehov och planera för framtiden. Att ge er själva tid i rekryteringsprocessen är viktigt för att inte riskera kortsiktiga lösningar som leder till ökad personalomsättning. Maquire Group erbjuder både rekrytering och konsultuthyrning, vilket ger er den mest effektiva lösningen både tidsmässigt och kostnadsmässigt. Flipr erbjuder konsulter inom samtliga yrkesområden som Jerrie är verksamma inom men har stort fokus på roller inom ekonomi och HR.

Snabbt och flexibelt

Med en interimskonsult kan ni upprätthålla kontinuiteten genom att få tillfällig förstärkning. Flipr ser till att ni snabbt har en konsult på plats som håller igång arbetet till dess att ni har rekryterat en permanent kollega. Detta ger er tid att noggrant utvärdera era rekryteringsbehov och anpassa er strategi därefter. Genom att snabbt få en konsult på plats kan ni skapa en brygga mellan konsulten och er nästa kollega och på så sätt se till att överföra betydelsefull kompetens.

Kombinera rekrytering och konsultuthyrning

Genom att kombinera rekrytering och konsultuthyrning blir ni mer flexibla och kan dra nytta av konsultens kompetens samtidigt som ni letar efter en långsiktig lösning. Med Maquire Group väljer ni en leverantör som erbjuder både rekrytering och konsultuthyrning och får därmed fördelaktiga synergier samtidigt som ni potentiellt kan minska kostnaderna jämfört med att använda olika leverantörer.

Flipr är systerbolag till Jerrie och jobbar med interim och uthyrning av konsulter

Flipr finns här för att hjälpa er med ert interimsbehov oavsett om det gäller chefer eller specialister. Från huvudkontoret på Korsvägen i Göteborg till hela Sverige.

 

Upptäck vår interimslösning

Tidigare uppdrag tillsatta av Flipr

  • Interim Business Controller

  • Interim HR-konsult

  • Interim Inköpare

  • Interim IT-rekryterare

  • Interim Pricing Manager

  • Interim Projektcontroller

  • Interim Redovisningsansvarig

  • Interim Senior HRBP

  • Interim Löneadministratör

  • Interim Regionekonom

logo

Jerrie Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

+46 10 330 08 44
kontakt@jerrie.se

Jerrie Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

+46 10 330 08 44
kontakt@jerrie.se

Följ oss

FacebookLinkedInInstagram