Interim

Interim - Vi hjälper er att bygga starka team

Att ta in en interimskonsult för att tillfälligt ersätta en nyckelperson eller förstärka ett team under en begränsad tid är en flexibel lösning om man inte har möjlighet att rekrytera. Vi på Jerrie är specialister på att bygga starka team oavsett om behovet är på kort eller lång sikt. Som ett av de ledande rekryteringsföretagen har vi ett noga utvalt nätverk av konsulter som matchas mot ert tillfälliga behov.

Hyr en konsult

Våra interimskonsulter är noga utvalda, har dokumenterad erfarenhet och specialistkompetens inom affärsområdena Ekonomi och HR. De kan snabbt sätta sig in i er verksamhet när ni har ett tillfälligt behov och behöver någon som kan göra stor skillnad på kort tid och hjälpa er att förverkliga era mål.

Nätverk av noga utvalda underkonsulter

Som Västsveriges ledande rekryteringsföretag har vi ett stort och brett nätverk av underkonsulter inom ekonomi och HR och kan matcha den perfekta kompetensen för ert tillfälliga behov. Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa er.

Bli en del av vårt konsultnätverk

Underkonsult, giggare eller interimkonsult – benämningen är inte det viktigaste för oss utan det är du! Vi på Jerrie samarbetar alltid med noga utvalda personer oavsett om det är interna medarbetare, kunder eller interimskonsulter. Nu finns möjlighet för dig som har eget företag och arbetar som kvalificerad konsult inom HR eller ekonomi att få vara en del av vårt konsultnätverk, där vi tillsammans ser vilka möjligheter som finns för dig att vara ute på uppdrag hos någon av våra kunder. Kontakta oss nedan så hör vi av oss. Vi vill lära känna dig och hos oss ska de bästa vilja vara!

logo

Jerrie Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

031-303 30 50
kontakt@jerrie.se

Jerrie Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

08-580 800 50
kontakt@jerrie.se

Följ oss

FacebookLinkedInInstagram