Fastighetsutvecklare Energi till Willhem, Göteborg

Ansök senast: 2021-01-30Plats: Göteborg

Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Huvudkontoret ligger i Göteborg och drygt 270 personer arbetar idag hos Willhem. Marknadsvärdet på fastigheterna uppgår till 42 miljarder och ägare är Första AP-fonden. Läs mer på oss, vår historia och våra värderingar på story.willhem.se

Som fastighetsutvecklare kommer du att arbeta med att utveckla våra fastigheter inom området energi. Rollen innebär ett stort fokus på att stötta våra orter i genomförandet av fastighetsutvecklingsprojekt inom Media.

Willhem står, liksom övriga fastighetsbranschen inför spännande utmaningar och möjligheter. Nu söker vi en fastighetsutvecklare som vill vara med och utmana branschen genom att hitta de effektivaste och smartaste energilösningarna. Det handlar om att utveckla bostäder som reglerar värme och ventilation automatiskt, som felanmäler och lagar sig själva - och som dessutom berättar om det för sina hyresgäster.  

Vi på Willhem har som mål att halvera vår energiförbrukning och ta en ledarposition inom hållbar utveckling. Vi har helt enkelt bestämt oss för att göra skillnad. Nu söker vi dig som vill vara med på resan mot att bli Sveriges ledande bostadsbolag.  

Om tjänsten 
Som fastighetsutvecklare kommer du att arbeta med att utveckla våra fastigheter inom området energi. Rollen innebär ett stort fokus på att stötta våra 13 orter i genomförandet av fastighetsutvecklingsprojekt inom Media. Du kommer att driva, utveckla och kvalitetssäkra teknik- och projektfrågor inom energiområdet. Ditt ansvar är att proaktivt utveckla koncept och lösningar och att tillsammans med orternas projektorganisation implementera samt följa upp resultat och utfall. Rollen är en kombination av att både styra och stödja. Det innebär samarbete och beröringspunkter med stora delar av organisationen, såväl centralt på huvudkontoret som lokalt på de orter i Sverige där Willhem har verksamhet. I rollen ingår reser till våra orter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

  • Stödja områdesorganisationen inom energiprojekt primärt med teknisk kompetens och systemkunskap.
  • Arbeta processinriktat med utveckling av tekniska standarder, samt åtgärdsarbete i dialog med berörda verksamheter
  • Stödja och tillhandahålla kunskapsunderlag för energiplanering, fysisk planering, miljöprövning, samt ge information om styrmedel och regelverk.
  • Följa och realisera teknikutvecklingen inom media- och fastighetsområdet
Vi söker dig som 
Har erfarenhet från branschen och erfarenhet av energibesparande projekt som konsult, entreprenör eller från beställarledet. Du har kompetens att stödja projektledarna och säkra att vi levererar enligt våra standarder.  Vi ser att du har goda kunskaper inom energi och media, fastighetsteknik och energieffekivisering.
 
Självklart har du passion för energi- och teknikfrågor och gillar att utmana invanda tankesätt. Det viktiga är hur du tänker och hur du kan få våra hus och lägenheter att bli lika eller ännu mer energisnåla som nybyggda hus.  Du behöver vara analytisk med förmågan att tänka taktiskt. Du behöver ha ett konsultativt arbetssätt, vara metodisk med förmågan att tänka utanför ramarna.
 
För att trivas på Willhem behöver du tycka om stort eget ansvar, korta beslutsvägar och en driven miljö.  Willhem arbetar aktivt med värdegrunden. Allt vi gör genomsyras av våra värderingar Värdeskapande, Affärsmässiga, Kundfokuserade, Nyskapande och Ansvarsfulla. Det är värderingar som du måste dela och känna dig inspirerad av för att vara rätt person för rollen.   

Ansökan 
I den här rekryteringen samarbetar vi med Jerrie. Du söker tjänsten med CV och personligt brev via www.jerrie.se. För frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helena Bruman på 0735-40 52 62. 

Willhem AB

Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Huvudkontoret ligger i Göteborg och drygt 270 personer arbetar idag hos Willhem. Marknadsvärdet på fastigheterna uppgår till 42 miljarder och ägare är Första AP-fonden. Läs mer på oss, vår historia och våra värderingar på story.willhem.se

Ansvarig rekryteringskonsult

Helena Bruman har varit rekryteringskonsult på Jerrie sedan 2012 och fokuserar till stor del på roller inom ekonomi, HR och fastighetsbranschen generellt.

Helena Bruman

Rekryteringskonsult

+46 735 40 52 62helena.bruman@jerrie.se
logo

Jerrie Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

031-303 30 50
kontakt@jerrie.se

Jerrie Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

08-580 800 50
kontakt@jerrie.se

Följ oss

FacebookLinkedInInstagram