Marknadsansvarig till Majblomman, Göteborg

Apply for the job
Ansök senast: 2022-06-27Plats: GöteborgArbetsform: Hybrid

  Majblommans riksförbund är en barnrättsorganisation med 15 anställda som sedan 1907 arbetar med barnfattigdom. Utöver att dela ut ekonomiskt stöd till enskilda barn bedriver Majblommans riksförbund även strategiskt påverkansarbete, utveckling och forskning. Organisationen består även av 550 lokalföreningar över hela Sverige som hjälper till med insamlingen.

  Majblomman vill ge alla barn i Sverige möjlighet att drömma fritt och tro på sin framtid, oavsett familjens ekonomiska förutsättningar. I denna roll får du med din erfarenhet inom marknad och försäljning vara med och göra skillnad och utveckla vår verksamhet.

  Just nu söker Majblomman en driven marknadsansvarig med flera års erfarenhet av marknadsarbete och försäljning, som vill skapa en bättre framtid för våra barn. Har du hjärtat på rätt ställe och vill ta dig an nya utmaningar inom ideell sektor? Då är du rätt person för oss. Som ansvarig för externa samarbeten får du möjlighet att påverka och utveckla vår organisation, samtidigt som du har ett viktigt samhällsuppdrag: - att motverka barnfattigdom.

  Majblomman står för allas lika värde och arbetar aktivt för fler konkreta reformer i samklang med Barnkonventionen. Vill du vara med och verka för alla barns rätt och göra skillnad, så kan detta vara rätt jobb för dig.

  Om rollen
  Som ansvarig för externa samarbeten kommer du att upprätthålla, förbättra och utveckla existerande samarbeten, samt hitta nya företag som är intresserade av att samarbeta och stötta Majblomman på olika sätt. Du kommer ha stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och tillsammans med generalsekreteraren utveckla områdets externa samarbeten. För att lyckas med i rollen är det viktigt att du har en genuin vilja att uppnå Majblommans syfte samt att du delar våra värderingar. Denna roll är viktigt för oss, därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

  Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid efter överenskommelse, med start i september. 

  Dina arbetsuppgifter
  Arbetsuppgifterna blir huvudsakligen att hitta, etablera och utveckla samarbeten med företag och organisationer som vill stötta Majblomman på olika sätt. Till exempel med rabatt på presentkort som vi ger till de som vi beviljar ekonomiskt stöd, ca 25 000 barn varje år.

  Tjänsten innebär att hitta nya samt utveckla befintliga samarbeten med företag som kan stärka Majblommans verksamhet ekonomiskt, både vad gäller intäkter eller rabatter på presentkort men också öka synligheten och kännedomen om vad Majblommans pengar går till. I uppdraget ingår även att hitta nya vägar för Majblomman att utveckla sina externa samarbeten. Du kommer även att ta fram beslutsunderlag på förslag och idéer som Majblommans ledningsgrupp kan ta ställning till. Det kan även läggas en del tid på att inventera stiftelser, ansöka om stiftelsepengar samt hantera återrapporteringen av dessa.

  Vem är du?
  Vi tror att du är en senior och representativ person med stor passion för välfärds- och rättvisefrågor. Du kommer kanske från en annan ideell organisation, eller har jobbat med försäljning och marknadsföring och vill ta dig an nya utmaningar. För att du ska lyckas med i rollen, är det viktigt att du kan skriva ansökningar och återrapportera dessa,  och är van vid att kommunicera med olika företag. Som person är du självgående, kreativ och har ett stort nätverk i Göteborg och Stockholm, gärna nationellt. En akademisk utbildning och minst 5 år arbetslivserfarenhet inom liknande uppdrag är ett krav.

  Ansökan
  I den här rekryteringen samarbetar Majblomman med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Erna Brbutovic på  telefon: 072 333 0489, eller mail:  erna.brbutovic@jerrie.se eller Matilda Olsson på telefon:  072 333 04 98 eller mail:  matilda.olsson@jerrie.se

  Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 27 juni, men då urval och intervjuer sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

  Majblomman

  Majblommans riksförbund är en barnrättsorganisation med 15 anställda som sedan 1907 arbetar med barnfattigdom. Utöver att dela ut ekonomiskt stöd till enskilda barn bedriver Majblommans riksförbund även strategiskt påverkansarbete, utveckling och forskning. Organisationen består även av 550 lokalföreningar över hela Sverige som hjälper till med insamlingen.

  Ansvarig rekryteringskonsult

  Erna Brbutovic

  Rekryteringsassistent

  +46 723 33 04 89erna.brbutovic@jerrie.seLäs mer om konsulten
  logo

  Jerrie Göteborg

  Mässans gata 18 (vån 8)
  412 51 Göteborg

  031-303 30 50
  kontakt@jerrie.se

  Jerrie Stockholm

  Klarabergsviadukten 70
  107 24 Stockholm

  08-580 800 50
  kontakt@jerrie.se

  Följ oss

  FacebookLinkedInInstagram