Kommunikatör till Majblomman, Göteborg

Apply for the job
Ansök senast: 2023-04-05Plats: Göteborg

  Majblommans riksförbund är en barnrättsorganisation med 15 anställda som sedan 1907 arbetar med barnfattigdom. Utöver att dela ut ekonomiskt stod till enskilda barn bedriver Majblommans riksförbund även insamling, påverkansarbete och forskning. Organisationen består även av 500 lokalföreningar över hela Sverige.

  Majblommans riksförbund söker en kommunikatör som vill vara med och göra skillnad för barn i Sverige!

  Majblommans riksförbund söker en kommunikatör som vill vara med och göra skillnad för barn i Sverige! Som kommunikatör hos oss kommer du att vara en viktig del av arbetet för att ge alla barn möjlighet att drömma fritt och tro på sin framtid, oavsett familjens ekonomiska förutsättningar.

  Om tjänsten
  Du kommer att vara med och säkerställa att Majblomman kan fortsätta att göra skillnad genom att jobba med vår kommunikation i digitala och tryckta medier. Tillsammans med vår AD och övriga kollegor på riksförbundet kommer du att arbeta för att se till att Majblommans kommunikation är tydlig och ändamålsenlig till alla målgrupper. Du kommer att rapportera till generalsekreterare Åse Henell och tjänsten är placerad i Göteborg.

   Några av dina arbetsuppgifter

  • Du planerar, projektleder och genomför kommunikationsinsatser tillsammans med AD och beställare utifrån de behov som Majblommans riksförbund och lokalföreningarna har.
  • Du ansvarar för Majblommans hemsida och sociala medier samt samarbetar med externa leverantörer av kommunikation och insatser kopplade till kommunikationen.
  • Du är redaktör för majblomman.se, Majblommans medlemsidor och nyhetsbrev till volontärer.
  • Tillsammans med arbetsgruppen tar du fram kommunikationsmaterial för både befintliga och potentiella volontärer i lokalföreningarna samt för skolpersonal, ledare och barn som deltar i Majblommans insamling. 
  • Du skriver stora delar av Majblommans årsredovisning och årsredogörelse.

  Vi söker dig som brinner för alla barns lika värde och har erfarenhet av projektledning och kommunikation. Du är kreativ, självgående och strukturerad i ditt arbete och är van att skriva både korta och långa texter. Vi ser gärna att du har en relevant akademisk utbildning eller annan utbildning vi bedömer likvärdig och minst fem års erfarenhet av kommunikatörsrollen. Du har även jobbat som koordinator eller projektledare tidigare. Du bör kunna starta tjänsten 3–8 maj, allra senast 1 juni. Vi vill se prov på dina skrivna texter med länkar till portfolios eller bifogade dokument.

  Om du vill göra skillnad för barn i Sverige och har erfarenhet av kommunikation och projektledning, så är du den person vi söker! Ansök idag och bli en del av Majblommans engagerade team. Vid frågor kontakta Helene Hagman, +46 708204704, helene.hagman@jerrie.se Linkedin

  Majblommans Riksförbund

  Majblommans riksförbund är en barnrättsorganisation med 15 anställda som sedan 1907 arbetar med barnfattigdom. Utöver att dela ut ekonomiskt stod till enskilda barn bedriver Majblommans riksförbund även insamling, påverkansarbete och forskning. Organisationen består även av 500 lokalföreningar över hela Sverige.

  Ansvarig rekryteringskonsult

  Helene har varit rekryteringskonsult på Jerrie sedan starten 2012 och är specialiserad inom sälj- och marknadstjänster med digitala marknadstjänster som favoritområde.

  Helene Hagman

  Rekryteringskonsult

  +46 708 20 47 04helene.hagman@jerrie.seLäs mer om konsulten
  logo

  Jerrie Göteborg

  Mässans gata 18 (vån 8)
  412 51 Göteborg

  031-303 30 50
  kontakt@jerrie.se

  Jerrie Stockholm

  Klarabergsviadukten 70
  107 24 Stockholm

  08-580 800 50
  kontakt@jerrie.se

  Följ oss

  FacebookLinkedInInstagram