Digital Affärsutvecklare till Majblomman, Göteborg

Apply for the job
Ansök senast: 2023-10-02Plats: GöteborgArbetsform: Hybrid

  Majblommans riksförbund är en barnrättsorganisation med 15 anställda som sedan 1907 arbetar med barnfattigdom. Utöver att dela ut ekonomiskt stod till enskilda barn bedriver Majblommans riksförbund även insamling, påverkansarbete och forskning. Organisationen består även av 500 lokalföreningar över hela Sverige.

  Majblommans Riksförbund söker en digital affärsutvecklare / transformationsexpert som vill vara med och göra skillnad för barn i Sverige! Vi står inför många och spännande utmaningar. Vi behöver genomföra en digital transformation av hela vår verksamhet. Vill du vara med och göra avtryck är tillfället rätt.

  Vi söker nu en digital affärsutvecklare, med förmågan att initiera, driva och supportera utvecklingen av befintliga och nya digitala processer. Det är en spännande tjänst som erbjuder många omväxlande arbetsuppgifter och en möjlighet att få vara med och aktivt leda och påverka Majblommans digitaliseringsresa som utgör en viktig del i organisationens fortsatta utveckling mot att kunna hjälpa fler barn som lever i fattigdom i Sverige.

  Du kommer att rapportera till Majblommans generalsekreterare Åse Henell.

  Vad du gör
  Det här är en både operativ och strategisk roll. Du ansvarar för och leder den digitala transformationsprocessen och tar löpande fram analyser och business case för befintliga och nya digitala verktyg för att vi ska jobba så smart och effektivt som möjligt. Samtidigt agerar du systemägare och arbetar med att ständigt optimera och förbättra våra befintliga digitala verktygs struktur och innehåll. Vårt arbete kretsar kring Salesforce så det är nödvändigt att du har operativ erfarenhet av att jobba i just Salesforce.

  Vem du är
  Du har sannolikt många färdigheter och ett stort engagemang i det du tar dig för. Som person ser du den digitala utvecklingen som en möjlighet till att öka vår insamling och reducera våra kostnader. Du brinner för den digitala utvecklingen och har stor kunskap inom området. Du är nyfiken, kreativ och håller dig kontinuerligt informerad om nya digitala tjänster och möjligheter. Du är kommunikativ, serviceinriktad och positiv. Du är självgående men fungerar samtidigt bra i grupp. Du är både praktisk och strategisk med vana av att leverera i tid och samtidigt se till helheten.

  Vi söker dig som kan se och utveckla tekniska möjligheter. För att klara av detta behöver du tekniska kunskaper och relevant utbildning. Du har:

  • arbetat flera år med att självständigt och i team drivit digitala utvecklingsprojekt och processer.
  • en utbildning och/eller erfarenhet inom IT och digitala system, särskilt kopplat till digitalisering och systemintegration
  • goda kunskaper i Salesforce
  • erfarenhet av att leda digitala projekt till resultat

  Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Göteborg. Majblomman jobbar med provanställning i sex månader. Tjänsten är en ny roll hos Majblomman och du kan börja omgående, allra senast 15 januari.

  Ansökan
  I den här rekryteringen samarbetar Majblomman med rekryteringsföretaget Jerrie. Vid frågor är du välkommen att maila ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv på jonna.berglov@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 2 oktober.

   

  Majblommans Riksförbund

  Majblommans riksförbund är en barnrättsorganisation med 15 anställda som sedan 1907 arbetar med barnfattigdom. Utöver att dela ut ekonomiskt stod till enskilda barn bedriver Majblommans riksförbund även insamling, påverkansarbete och forskning. Organisationen består även av 500 lokalföreningar över hela Sverige.

  Jonna rekryteringskonsult på Jerrie

  Ansvarig rekryteringskonsult

  Jonna är rekryteringskonsult på Jerrie och har främst fokus på tjänster inom fastighet, IT, försäljning och marknadsföring.

  Jonna Berglöv

  Rekryteringskonsult

  +46 763 03 41 00jonna.berglov@jerrie.seLäs mer om konsulten
  logo

  Jerrie Göteborg

  Mässans gata 18 (vån 8)
  412 51 Göteborg

  +46 10 330 08 44
  kontakt@jerrie.se

  Jerrie Stockholm

  Klarabergsviadukten 70
  107 24 Stockholm

  +46 10 330 08 44
  kontakt@jerrie.se

  Följ oss

  FacebookLinkedInInstagram