Är du sist på bollen? Eller har du panik över att du skall missa bollen helt?

    AI- och teknikintegreringen ökar och letandet efter experterna som kan hjälpa till på resan är intensivare än någonsin. Ett framgångsrikt företag är det som utbildar ALLA medarbetare i grundläggande AI-kunskap. Och ger ansvar till interna ambassadörer att ta lead på nya ideer, verktyg och effektiviseringar. Att starta kan vara det svåraste, så att rekrytera in experten eller ledaren som initierar, utbildar och driver utvecklingen är ett hett tips.

     

    Vi har listat de roller som är och blir viktiga framåt:

    1. Teknikspecialister:
      – AI- och maskininlärningsingenjörer: Utvecklare som kan skapa och finjustera AI-modeller som är skräddarsydda för specifika affärsbehov.
      – Dataanalytiker och dataforskare: Experter som kan extrahera insikter och värde från stora datamängder för att driva beslutsfattande.
    1. Cybersäkerhetsexperter:
      – Med ökande digitalisering ökar också sårbarheten för cyberattacker. Roller inom cybersäkerhet för att skydda företagsdata och system blir avgörande.
    1. Digital transformationsledare:
      – Experter som kan leda och hantera övergången till digitala första strategier, inklusive implementering av molnlösningar och digital arbetsplatsdesign.
    1. Kundupplevelse och digitala marknadsföringsspecialister:
      – Professionella som kan använda digitala verktyg och AI för att förbättra kundengagemang och personalisera kundupplevelser.
    1. Hållbarhets- och ESG-experter:
      – I takt med att företag blir mer medvetna om miljö, socialt ansvar och företagsstyrning (ESG), kommer efterfrågan på experter inom dessa områden att växa.
    1. Kompetensutvecklingsledare:
      – Personer som kan utforma och genomföra utbildningsprogram för att hjälpa anställda att anpassa sig till nya tekniker och arbetsmetoder.
    1. Innovationsledare:
      – Roller som fokuserar på att utveckla nya produkter, tjänster och affärsmodeller som kan kapitalisera på teknologiska framsteg och marknadsförändringar.

     

    Kapplöpningen om experterna är mer intensiv än någonsin. Det är avgörande för ditt företags långsiktiga framgång att inte bara delta i denna kapplöpning utan att ligga i framkant. Vi hjälper dig!

    Fliprs interrimkonsulter ger dig den där extra kompetenspushen du behöver under en kritisk tid. Jerrie hjälper dig finna just de där experterna och energikickarna du behöver. Maquire guidar dig fram till val av rätt ledare och Tidwell ser till att ledningsgruppen driver de viktigaste frågorna effektivt.

    Help me help you var det någon klok person som sa i en film. Berätta om dina problem så hittar vi gemensamt lösningarna.

    Läs gärna mer om hur vår konsult Helene Hagman skapar mer tid för sina kunder och kandidater med hjälp av AI.

    logo

    Jerrie Göteborg

    Mässans gata 18 (vån 8)
    412 51 Göteborg

    +46 10 330 08 44
    kontakt@jerrie.se

    Jerrie Stockholm

    Klarabergsviadukten 70
    107 24 Stockholm

    +46 10 330 08 44
    kontakt@jerrie.se

    Följ oss

    FacebookLinkedInInstagram