Karin Kvist – varmt välkommen till Maquire Group

  Vi hälsar Karin Kvist varmt välkommen till oss på Maquire Group. Vi är mycket glada över att ha dig på plats som rekryteringskonsult på Jerrie. Varmt välkommen!

  Berätta lite om din bakgrund?

  I mina tidiga 20-år började jag som konsult inom reception och telefoni på ett bemanningsföretag i Göteborg. Fick möjlighet att hjälpa över 30 olika företag under ett års tid och det kändes som jag fick se varenda reception i stan. Fick sedan förtroende av min dåvarande konsultchef och gick från att vara uthyrd till att börja jobba internt. Först som receptionist men efter ett tag fick jag inta rollen som kandidatansvarig, vilket fick mig att inse hur givande det vara att få jobba med kompetensförsörjning. Efter något år blev jag själv konsultchef och ansvarade för ett femtiotal konsulter. En resa i olika roller som jag är väldigt glad att jag fick möjlighet att göra!

  Efter 14 år som Konsultchef längtade jag efter att få jobba närmare mina medarbetare vilket ledde till att jag sökte mig vidare till ett inkassobolag som teamledare. Där fick jag möjlighet att utvidga mina ledarkunskaper och följa utvecklingen av mina medarbetare på ett mer cochande sätt. Men man vill alltid ha vad man inte kan få och efter ett tag av att jobba nära samma sammansvetsade grupp saknade jag mötet med nya människor. Började då som rekryteringskonsult hos en kollega i branschen och efter 2,5 år där har jag nu fått möjligheten att börja hos Maquire Group, vilket känns fantastiskt bra!

  Nu har du varit här i snart en månad vad är ditt första intryck av oss?

  Det första jag märkte av var professionalismen och hur mycket fokus som ligger på kvalitén. Som erfaren rekryteringskonsult så finns det mycket att lära av andra här och alla tar verkligen tid för varandra. En inkluderande och fin gemenskap helt enkelt.

  Vad hoppas du kunna bidra med?

  Jag hoppas att kunna bidra med min erfarenhet av att ha jobbat med en stor bredd av roller och kunder. Jag tror också att jag kan ta med mig lite nytänkande från mina tidigare företag samt lite härlig energi!

  logo

  Jerrie Göteborg

  Mässans gata 18 (vån 8)
  412 51 Göteborg

  +46 10 330 08 44
  kontakt@jerrie.se

  Jerrie Stockholm

  Klarabergsviadukten 70
  107 24 Stockholm

  +46 10 330 08 44
  kontakt@jerrie.se

  Följ oss

  FacebookLinkedInInstagram