Kompetensdag med fokus på AI

    Sara Breman på konsultföretaget High Five HR

    Igår hade Jerrie och Maquire Group sin årliga Kompetensdag med fokus på AI och framtidens arbete. En dag fylld med inspiration, föreläsningar och workshops tillsammans med AI-experten Sara Breman från High Five HR. Stort tack Sara för en superintressant och givande dag!

    Sara Breman driver det egna konsultföretaget High Five HR och hennes passion är att göra det svåra enkelt, avmystifiera AI och hjälpa företag och organisationer i AI-revolutionen. Sara har idag en ledande röst inom AI och hjälper kunder inom olika branscher att förstå vad AI är och hur man nyttjar dess potential i sitt arbete och HR-processer. Enligt Sara har de företag som har kommit längst med att implementera AI i sitt arbete några gemensamma framgångsfaktorer.

    1. De investerar tid och resurser i att ge alla medarbetare en grundläggande utbildning om hur man använder AI på ett effektivt och värdeskapande sätt.
    2. De har tydliga riktlinjer för AI-användning, som fokuserar på att uppmuntra snarare än att begränsa användningen.
    3. De organiserar tvärfunktionella team eller skapar ”AI-råd” eller liknande, som ansvarar för att hålla sig uppdaterade om ny utveckling, inspirera medarbetarna och sprida framgångsrika exempel inom företaget
    logo

    Jerrie Göteborg

    Mässans gata 18 (vån 8)
    412 51 Göteborg

    +46 10 330 08 44
    kontakt@jerrie.se

    Jerrie Stockholm

    Klarabergsviadukten 70
    107 24 Stockholm

    +46 10 330 08 44
    kontakt@jerrie.se

    Följ oss

    FacebookLinkedInInstagram