Pierre Sander – ”En spännande tid i Västsverige”

    Det är en spännande tid att leva och verka i Västsverige. Regionen har länge varit känd för sin industri, innovation och entreprenörsanda, och nu ser vi hur dessa faktorer samspelar för att skapa något helt nytt.

    Göteborg är på väg att bli en dynamisk motor för hållbar tillväxt och innovation. Några exempel är GoCo Health Innovation City, beläget i Mölndal, som är ett banbrytande projekt som syftar till att skapa en global plattform för hälso- och sjukvårdsinnovation. Polestar, den svenska elbilstillverkaren som ständigt utmanar normerna inom bilindustrin, bidrar till att göra Västsverige till en ledande region för teknik, innovation och hållbarhet. Det är inte bara dessa företags individuella framgångar som imponerar, utan även deras engagemang för att skapa en bättre framtid för kommande generationer.

    Förutom GoCo och Polestar har vi på Maquire Group även förtroendet att få vara samarbetspartner till Majblommans riksförbund som gör en ovärderlig insats för barnens rätt till en rättvis framtid.

    Pierre Sander, VD Jerrie AB

    logo

    Jerrie Göteborg

    Mässans gata 18 (vån 8)
    412 51 Göteborg

    +46 10 330 08 44
    kontakt@jerrie.se

    Jerrie Stockholm

    Klarabergsviadukten 70
    107 24 Stockholm

    +46 10 330 08 44
    kontakt@jerrie.se

    Följ oss

    FacebookLinkedInInstagram