Stolta över resultatet i vår senaste kundundersökning!

    Vi är otroligt glada över att dela de fantastiska resultaten från vår senaste kundundersökning. 100% vill anlita oss igen! Inte nog med det – alla våra kunder sa också att de kunde tänka sig att rekommendera oss till andra i sitt nätverk. För oss är detta den ultimata komplimangen. Det betyder att våra kunder inte bara är nöjda med våra rekryteringstjänster och levererar det de förväntar sig, utan att de också har förtroende för oss och vill dela sin positiva erfarenhet med andra. Att bygga långvariga relationer baserade på tillit och resultat är något vi värderar högt, och att våra kunder känner samma sak är en enorm motivation för oss.

    Vi fick även många fina kommentarer från våra kunder. Ett stort tack för er feedback och stöd! Här är några av kommentarerna som vi fick:

    Fortsätt som ni gör, det är i detaljerna som ni visar skillnaden mot era konkurrenter. Alltifrån snabba återkopplingar till hur alla på kontoret välkomnar en med glädje och engagemang när man är på besök

    Professionellt och tryggt

    Hade mest att göra med Martin Dahlberg som hanterade allt professionellt och framför allt enligt den plan som förmedlats. Jobbade även med att driva på då jag fick planera om vissa dagar mm.

    Inlyssnande rekryteringsansvarig, positiv, kommunikativ, informativ

    Vi är tacksamma för ert förtroende och ser fram emot att fortsätta samarbeta med er och hjälpa er att nå era mål.

    Om du har några förslag, frågor eller ytterligare feedback, tveka inte att höra av dig till oss. Vi är alltid öppna för att förbättra oss och ser fram emot att höra från er!

     

     

    logo

    Jerrie Göteborg

    Mässans gata 18 (vån 8)
    412 51 Göteborg

    +46 10 330 08 44
    kontakt@jerrie.se

    Jerrie Stockholm

    Klarabergsviadukten 70
    107 24 Stockholm

    +46 10 330 08 44
    kontakt@jerrie.se

    Följ oss

    FacebookLinkedInInstagram