Together we set your teams in motion.

  2012 hade vi en tanke om att driva ett rekryteringsföretag där kandidaten är i fokus. Vi samlade ihop de allra bästa konsulterna i branschen som också hade kandidatens bästa för ögonen. Idag är Jerrie en väletablerad utmanare och kan kaxigt säga – vi hade rätt. Kandidaten ÄR vår största kund och ambassadör.

  Vår framgång bygger inte på maffiga kampanjer i sociala medier eller köpta annonsplatser, vi har helt enkelt förtjänat vår plats genom rekommendationer. Många är de uppdrag vi fått tack vara de relationer vi skapat i möten vi haft. För du vet – kandidater blir köpande kunder och kunder blir aktiva kandidater.

  2020 tar vi på oss en ny kostym, litet rakare, litet stoltare. Med samlad erfarenhet står vi stadigt med bevis på kund- och kandidatnöjdhet i fickan. Vi vill fortsätta att skapa starka team tillsammans med våra kunder och erbjuda våra kandidater drömjobben. I år kommer vi också att utöka vårt erbjudande och startar interimverksamhet inom HR och Ekonomi.

  Vill du veta mer om alla insikter vi fått under vägen, om rekrytering, hyra konsulter eller bara få ett bollplank– hör av dig – vi ger dig värde för din tid.

  logo

  Jerrie Göteborg

  Mässans gata 18 (vån 8)
  412 51 Göteborg

  +46 10 330 08 44
  kontakt@jerrie.se

  Jerrie Stockholm

  Klarabergsviadukten 70
  107 24 Stockholm

  +46 10 330 08 44
  kontakt@jerrie.se

  Följ oss

  FacebookLinkedInInstagram