Varför blir man rekryterare?

  Varför valde du att jobba som rekryterare?

  Under 2011 var jag student och skulle hitta en plats för min LIA. Jag hade tidigare erfarenhet som butikschef, vilket innebar att jag både rekryterade personal till butiken och ansvarade för försäljning, en kombination jag tyckte var väldigt roligt! Jag klurade lite och tänkte att som rekryteringskonsult jobbar man nog både med försäljning och hela rekryteringsprocessen. Efter min första dag på det rekryteringsföretag där jag gjorde min LIA så visste jag att jag hade hittat rätt. Sen den dagen har jag aldrig sett tillbaka, jag hittade mitt drömjobb!

  Vad driver dig i din roll som rekryterare?

  Min starkaste drivkraft i jobbet är att verkligen förstå kundens behov och vilken kompetens de behöver komplettera företaget med, men även att utmana kunden att tänka utanför boxen i den frågan. Som när jag presenterar en kandidat som inte riktigt har den bakgrund som kunden förväntat sig och får kunden att inse att kandidaten kan komplettera deras företag på ett sätt de själva inte har tänkt på. Om det sedan resulterar i en perfekt och oväntad match, är det otroligt roligt!

  Hur gör du för att fokusera på återhämtning och balans i livet?

  Jag är oerhört engagerad i mitt jobb och får mycket energi av alla möten med kunder och kandidater. MEN det är väldigt viktigt att ta sig tid för återhämning. Jag har insett att jag blir ännu bättre på mitt jobb just för att jag är noga med min återhämtning. För mig är den bästa återhämningen att lägga bort alla skärmar och snöra på mig löparskorna för en runda eller hoppa upp på hästryggen och endast få fokusera på hindren vi ska ta oss över. Då är det betydligt lättare för mig att ta mig an allt som jobbet och livet ger.

  logo

  Jerrie Göteborg

  Mässans gata 18 (vån 8)
  412 51 Göteborg

  +46 10 330 08 44
  kontakt@jerrie.se

  Jerrie Stockholm

  Klarabergsviadukten 70
  107 24 Stockholm

  +46 10 330 08 44
  kontakt@jerrie.se

  Följ oss

  FacebookLinkedInInstagram