Styrelse

Johan Trouvé, Ordförande

Johan är vd för Västsvenska Handelskammaren sedan 2009. Han leder handelskammarens dagliga arbete med att skapa de bästa förutsättningarna för att det västsvenska näringslivet ska utvecklas. Västsvenska Handelskammaren är idag Sveriges största näringslivsorganisation och företräder närmare 3 000 företag.

Jack Forsgren, Ledamot

Jack Forsgren är initiativtagare till Maquires grundande och delägare i bolaget. Jack har en gedigen erfarenhet och har varit engagerad i ett stort antal styrelser i såväl noterade som onoterade bolag. Detta är också hans huvudsakliga sysselsättning idag. Han har en professionell bakgrund som bl.a. Koncernchef i Mölnlycke AB och Nobel Biocare AB.

Cecilia Hielte

Cecilia Hielte Kallenberg, Ledamot

Cecilia Hielte Kallenberg har följt Maquire på håll sedan starten 2007, men är sedan 2021 ledamot i styrelsen på uppdrag av Skagerack Ventures AB. Skagerack Ventures AB ägnar sig åt mindre investeringar i onoterade tillväxtbolag. Cecilia har även styrelseuppdrag för bl.a. MOD- Mer organdonation samt Sverigehuset Fastigheter AB.

 

Pierre Sander, VD Jerrie

Pierre är civilekonom med nästan 20 års erfarenhet som revisor, management- och rekryteringskonsult. Tidigare arbetade han på systerföretaget Maquire som chefsrekryteringskonsult. Före dess var Pierre senior rekryteringskonsult på ett större bemanningsföretag där han hade rollen som affärsområdeschef. Sedan 2012 ansvarar Pierre för Jerrie, först som Affärsområdeschef och från 2016 som VD.

Karin Wallin, VD Maquire

Karin Wallin är VD, partner och en av grundarna av Maquire som 2012 startade systerföretaget Jerrie. Karin har lång ledarerfarenhet och har varit medlem i flera ledningsgrupper i stora tjänsteföretag inom rekrytering/bemanning, Telecom samt hotell- och resebranschen. Sedan 2012 är hon styrelseledamot i börsnoterade Feelgood.

logo

Jerrie Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

031-303 30 50
kontakt@jerrie.se

Jerrie Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

08-580 800 50
kontakt@jerrie.se

Följ oss

FacebookLinkedInInstagram