Together we set your teams in motion. ↓

Rekrytering av specialister

Vi kan rekrytering. Efter 1000 tals samlade insikter vet vi hur vi levererar den bästa upplevelsen till våra kunder och kandidater. Vi vet också att rekrytering är ett hantverk och ett ständigt lärande. →

Vad vi kan göra för dig

Rekrytering

Jerrie erbjuder rekrytering inom Ekonomi, Försäljning, Marknad & Kommunikation, HR, Inköp & Logistik och IT & Teknik. Vi arbetar med tydliga och gedigna processer utförda av marknadens mest erfarna och kompetenta konsulter.

Läs mer

Interim

I en växande gig-ekonomi är det svårt att attrahera den bästa kompetensen. Talang rör på sig. Begåvning slutar. Flipr, som är en del av Maquire Group-familjen, ger dig tillgång till de smartaste människorna i din bransch via interimslösningar.

Läs mer

På Jerrie jobbar vi i team

På Jerrie tror vi på kraften i samarbete och därför jobbar vi alltid i team. Hos oss får du inte bara en rekryteringskonsult, du får ett helt team.

Vi tror inte på arbetssättet där rekryteringskonsulterna konkurrerar med varandra och förväntas ha egen resultatbonus som drivkraft. Det gynnar verkligen inte dig som kund.

Varför inte fråga din nästa rekryteringsleverantör hur de målsätter och belönar sina medarbetare.

Rekryteringskonsult som dricker kaffeIgor Glavan är rekryteringskonsult på Jerrie i GöteborgCecilia Jarlsmark är rekryteringskonsult på Jerrie i Göteborg

Teams in motion.

1/16

Lediga jobb

logo

Jerrie Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

+46 10 330 08 44
kontakt@jerrie.se

Jerrie Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

+46 10 330 08 44
kontakt@jerrie.se

Följ oss

FacebookLinkedInInstagram