Rekryteringskonsult

Cecilia Jarlsmark

Rekryteringskonsult

Cecilia Jarlsmark är en erfaren rekryteringskonsult på Jerrie som jobbar brett över många olika branscher och yrkesområden. Hon rekryterar oftast roller inom försäljning, marknad, kommunikation, HR och fastighet.

Erfarenhet.

Cecilia har arbetat med rekrytering sedan 2007 och har erfarenhet av att rekrytera såväl chefer och specialister som att ansvara för större nationella rekryteringsprojekt. Cecilia har under åren byggt upp ett stort kontaktnät och har många återkommande kunder. Utbildning: Affärsekonom, IHM Business School.

Som person är Cecilia öppen och positiv med ett stort engagemang i allt hon gör. Hon är lyhörd, kvalitetsmedveten och driven och strävar alltid efter att skapa långsiktiga samarbeten och att hitta den bästa lösningen för både kund och kandidat.

Cecilia är absolut den konsult som får flest blommor. Och det är välförtjänt. Hennes stora hjärta och förmåga att skapa relationer är unik. Hon brinner för att se andra växa och stöttar gärna de som har det tuffast

Helene Hagman

Rekryteringskonsult Jerrie

Cecilias tips till företag som ska rekrytera.

Rekrytering handlar mycket om bemötande. Det är ofta en självklarhet när företag tänker på sina kunder och det är minst lika viktigt när det gäller alla kandidater som visar intresse för just ert bolag. Tänk på att ni representerar ert företag och varumärke i rekryteringsprocessen och att en kandidat som kanske inte är rätt just nu kan vara perfekt nästa gång ni söker ny kollega. Och våga tänka lite utanför boxen när ni rekryterar! Mycket går att lära sig på arbetsplatsen med rätt inställning och attityd, personlighet är svårare att förändra över tid. Olikheter berikar ofta ett team.

Vad som ger energi på jobbet.

Att träffa våra fantastiska kunder, kandidater och alla fina kollegor. Att få vara med och bidra till att göra skillnad i människors yrkesliv samt variationen i rollen som rekryteringskonsult. Frihet och förtroende är också viktigt. Får man dessutom sällskap av någon av Jerries härliga kontorshundar (Sigge, Bailey och Tokyo) en stund, är arbetsdagen fulländad.

logo

Jerrie Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

+46 10 330 08 44
kontakt@jerrie.se

Jerrie Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

+46 10 330 08 44
kontakt@jerrie.se

Följ oss

FacebookLinkedInInstagram