Researcher & Marknadsansvarig

Matilda Creime

Researcher & Marknadsansvarig

Matilda är Researcher och marknadsansvarig på Maquire Group och arbetar med olika projekt inom marknad och försäljning samt stöttar rekryteringskonsulterna med att hitta rätt kandidater för våra uppdrag.

Matilda har en bred utbildningsbakgrund med en kombination av företagsekonomi, marknadsföring och event marketing. Hon trivs med att koordinera projekt och ha många kontaktytor. På Jerrie är hon delaktig i planering av kundaktiviteter och interna konferenser. Hon arbetar även med search där hon tillsammans med våra rekryteringskonsulter arbetar med att hitta och matcha rätt kandidater mot kunduppdrag.

Matilda är en positiv och engagerad person som gärna vill ha ordning och reda. Kvalitet och effektivitet är ledord i hennes arbete och hon strävar alltid efter att göra sitt bästa för att uppnå uppsatta mål.

Matilda har koll på allt. Verkligen ALLT. Med en strålande inställning till att allt har en lösning lyser hon upp vår vardag. Hon är kontorets eventspecialist och allkonstnär som även gör en tavla ibland.

Helene Hagman

Rekryteringskonsult Jerrie

Utbildning

Examen i företagsekonomi, Högskolan i Halmstad samt Yrkeshögskoleexamen i Event marketing och projektledning, Göteborg.

logo

Jerrie Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

031-303 30 50
kontakt@jerrie.se

Jerrie Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

08-580 800 50
kontakt@jerrie.se

Följ oss

FacebookLinkedInInstagram