Communication & attraction specialist

Viktor Lindvall

Communication & attraction specialist

Viktor är kommunikatör på Jerrie och ansvarar för sociala medier samt utför målgruppsanalyser och skapar kampanjstrategier för att få maximal exponering mot intressanta kandidater.

Viktor har en kort men bred bakgrund inom media, försäljning och PR. Samtidigt som han studerade medie- och kommunikationsvetenskap på Jönköping University arbetade han extra som PR-konsult och säljare. Efter examen började han sin karriär inom E-handelsbranschen där han både arbetat med Influencer Marketing och Campaign Management.

Viktor gjorde debut i arbetslivet som telefonförsäljare. Sedan detta har han funnit sig i flertalet säljrelaterade tjänster. Viktor kommer närmast från rollen som marknadskommunikatör på Shopcorn.

Viktor är en fantasifull och nyfiken person med ett öga för detaljer. Han gillar att arbeta outside the box och ser kreativitet som en av hans främsta kvalitéer. Med stort engagemang strävar Viktor alltid efter att göra det lilla extra – som tar helheten till en ny nivå.

Viktor är en påhittig kreatör som med sitt nytänkande inspirerar och uppskattas av alla kollegor. Han är även en fantastisk musiker och låtskrivare!

Matilda Creime

Marknadsansvarig & projektledning Jerrie

Utbildning

Medie- och kommunikationsvetenskapliga programmet på Jönköping University.

logo

Jerrie Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

031-303 30 50
kontakt@jerrie.se

Jerrie Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

08-580 800 50
kontakt@jerrie.se

Följ oss

FacebookLinkedInInstagram