Säkra bästa rekryteringen till ekonomiavdelningen

vi på Jerrie hjälper er att hitta rätt medarbetare. 

    

Läs mer

Ekonomi

Ekonomifunktionen är avgörande för att ett företag ska fungera. Hur ekonomiavdelningens medarbetare är rustade för snabba förändringar och hur väl de fungerar som grupp, har stor påverkan för företagets totala prestation.

Rekryteringskonsulter som kan ekonomi
På Jerrie har vi bred kompetens inom de ekonomirelaterade yrkesrollerna. När vi rekryterar ekonomer, innehåller rekryteringsteamet utbildade och erfarna ekonomer som har genuin förståelse för verksamheten i en ekonomifunktion.

Målet är att hitta den kompetens ni behöver
Vi på Jerrie har erfarenhet från ekonomiarbete på alla nivåer, både från större och mindre företag, organisationer och offentlig sektor. Våra rekryteringskonsulter bevakar och håller sig ständigt uppdaterade på förändringar och trender inom ekonomiområdet. Dels för att kunna göra rätt bedömningar av kandidaterna vi träffar, dels för att kunna matcha behovet på ert företag med rätt kompetens och personprofil.

Ert företags behov styr rekryteringen
I varje rekryteringsprocess utgår vi från ert företags affär. För att säkerställa träffsäkerheten lägger vi stor vikt på att ta ett brett perspektiv och se till behovet på ert företag snarare än att bara rekrytera till en vakant plats.

Ekonomi kräver ständig bevakning
Ekonomi är ett område med många olika yrkesroller som dessutom förändras i sitt innehåll. Regler och lagstiftning förändras och nya yrkesroller skapas i takt med att omvärlden förändras och digitaliseras, oavsett om man jobbar som ekonomichef, controller, ekonomiassistent eller löneadministratör. 

Exempel på tjänster inom ekonomi:

  • Business Controller
  • Ekonomiansvarig
  • Ekonomiassistent
  • Finansiell Controller
  • Koncernredovisningsekonom
  • Projektcontroller
  • Redovisningschef
  • Redovisningsansvarig
  • Redovisningsekonom

Några tillsatta tjänster

Redovisningschef
Redovisningschef
Analytiker
Group Controller
Redovisningsekonom
Controller
Business Controller
Junior Analytiker
Regioncontroller

Vi på Jerrie jobbar i team. Men bara för dig

På Jerrie tror vi på rekryteringskonsulter som samarbetar. Vi tror inte på säljare som konkurrerar och som har resultatbonus som drivkraft. Vår övertygelse på Jerrie är att bred erfarenhet alltid slår smal. Och att fler hjärnor tänker bättre än en.

Du får ett team av rekryteringskonsulter
Som kund möter du en kontaktperson. Men omkring den kontaktpersonen finns ett team av specialister och erfarna rekryteringskonsulter som alltid är inkopplade. De är ditt team. Vi har handplockat och satt samman teamet för att de ska göra som mest nytta för ert företag. Skulle något hända eller förändras under resans gång, finns det flera personer som är insatta i ditt företag och er process. Teamet skapar säkerhet, trygghet och gör din rekryteringsprocess mycket mindre sårbar.

Du har bara en kontaktperson
Den du först får möta är en erfaren rekryteringskonsult som är dedikerad för dig och ert företag. Från vårt första möte till avslutad rekrytering. Eftersom vi på Jerrie inte jobbar med säljare som lämnar uppdragen till andra, när det är dags för genomförande, får du alltid träffa samma person. Den personen är en senior, erfaren rekryterare som står vid din sida hela vägen in i mål.

Rekrytera inom flera områden?
Om du behöver anställa flera medarbetare inom olika yrkesområden, är teamen på Jerrie en stor tillgång. Då organiseras teamet med rekryteringskonsulter som är specialiserade inom de yrkes- och kompetensområden du har behov av. Startsträckorna och informationsspillet kan bli minimalt. 

Hos oss på Jerrie är det inte en säljare som tar hand om dig.
Du får ett team av rekryteringskonsulter. 

Det här låter intressant, jag vill veta mer om era tjänster och få en offert Kontakta mig

Senaste inläggen från bloggen

 
Artikel Notis
Susanne Rosbecker, Marketing Production Manager, PageroEmma Hultén, Brand Communications Manager, Pagero...

Susanne Rosbecker och Emma Hultén på Pagero – om att byta jobb och bli on-boardad i en tid då alla jobbar på distans.

Jerrie genomförde för en tid sedan rekrytering av Marketing Production Manager till Pagero. Susanne Rosbecker som fick jobbet berättar hur det känns att börja som teamledare för ett team där alla jobbar hemifrån. Emma Hultén som tidiga...
Läs mer

För nya lediga jobb, nyheter och artiklar följ oss på

   

Vår webbplats använder cookies. Om du väljer att gå vidare på sidan godkänner du våra villkor kring användandet av cookies. Om du vill läsa mer om vår policy angående lagrade uppgifter hittar du den här.