Hur man rekryterar inom inköp och logistik?

VI PÅ JERRIE HJÄLPER ER ATT HITTA RÄTT MEDARBETARE. 

    

Läs mer

Inköp och logistik

Inköp och logistik är nyckelfunktioner på ett företag. Med tiden har det blivit allt hårdare konkurrens om att hitta medarbetare med rätt kompetens och erfarenheter i bagaget. Oavsett om det handlar om produktchefer, inköpare, logistiker, varutransportörer eller trafikplanerare.

Globala trender styr
Ingenting pekar på att internationaliseringstakten skulle bromsa. Tvärtom. Ökad handel och industriella samarbeten över nationsgränserna ställer också ökade krav på yrkesrollerna inom inköp och logistik. Allt fler företag vill till exempel rekrytera kandidater som talar mandarin, eftersom både handel och samarbete med Kinesiska företag blir allt vanligare. Världen förändras ständigt och vi på Jerrie är en av de som tidigt känner av trenderna när företagen får nya eller annorlunda behov.

Vi säkrar kvaliteten i rekryteringen
På Jerrie har vi stor erfarenhet av att arbeta inom inköp och logistik. Vi har utformat en högt kvalificerad rådgivningsprocess som säkerställer att ni får den kompentens som ert företag behöver mest.

Rollerna förändras och blir mer krävande
Från att ha varit service- och stödfunktioner har rollerna inom inköp och logistik fått allt större strategisk betydelse för företagets affär. Inom inköp ökar betydelsen av global koordinering, riskhantering och förmågan att etablera långsiktiga affärsrelationer. Inom logistiken ökar behoven av breddade kompetensområden: från processplanering, flödesoptimering till affärssystem, hållbarhet och transportoptimering. Gemensamt för inköp och logistik är det ökande behovet av att snabbt kunna parera svängningar på en global marknad med ökad konkurrens.

Exempel på tjänster inom inköp och logistik:

 • Category Manager
 • Inköpare
 • Kvalitetsansvarig
 • Logistikansvarig
 • Internationell speditör
 • Offentlig upphandlare
 • Operativ inköpare
 • Processutvecklare LEAN
 • Supply Chain Management
 • Transportlogistiker
 • Terminalstyrning 

Några tillsatta tjänster

Supply Manager
Upphandlare
Category Manager
Logistikutvecklare
Inköpare
Demand Planner
Demand Planner, Supply Chain
Inköpare
Inköpssamordnare

Vi på Jerrie jobbar i team. Men bara för dig

På Jerrie tror vi på rekryteringskonsulter som samarbetar. Vi tror inte på säljare som konkurrerar och som har resultatbonus som drivkraft. Vår övertygelse på Jerrie är att bred erfarenhet alltid slår smal. Och att fler hjärnor tänker bättre än en.

Du får ett team av rekryteringskonsulter
Som kund möter du en kontaktperson. Men omkring den kontaktpersonen finns ett team av specialister och erfarna rekryteringskonsulter som alltid är inkopplade. De är ditt team. Vi har handplockat och satt samman teamet för att de ska göra som mest nytta för ert företag. Skulle något hända eller förändras under resans gång, finns det flera personer som är insatta i ditt företag och er process. Teamet skapar säkerhet, trygghet och gör din rekryteringsprocess mycket mindre sårbar.

Du har bara en kontaktperson
Den du först får möta är en erfaren rekryteringskonsult som är dedikerad för dig och ert företag. Från vårt första möte till avslutad rekrytering. Eftersom vi på Jerrie inte jobbar med säljare som lämnar uppdragen till andra, när det är dags för genomförande, får du alltid träffa samma person. Den personen är en senior, erfaren rekryterare som står vid din sida hela vägen in i mål.

Rekrytera inom flera områden?
Om du behöver anställa flera medarbetare inom olika yrkesområden, är teamen på Jerrie en stor tillgång. Då organiseras teamet med rekryteringskonsulter som är specialiserade inom de yrkes- och kompetensområden du har behov av. Startsträckorna och informationsspillet kan bli minimalt. 

Hos oss på Jerrie är det inte en säljare som tar hand om dig.
Du får ett team av rekryteringskonsulter.
 

Det här låter intressant, jag vill veta mer om era tjänster och få en offert Kontakta mig

Senaste inläggen från bloggen

För nya lediga jobb, nyheter och artiklar följ oss på

   

Vår webbplats använder cookies. Om du väljer att gå vidare på sidan godkänner du våra villkor kring användandet av cookies. Om du vill läsa mer om vår policy angående lagrade uppgifter hittar du den här.