Behöver ni göra en IT-rekrytering?

vi på JERRIE HJÄLPER ER ATT hitta RÄTT MEDARBETARE. 

    

Läs mer

IT

Det är ingen nyhet att det råder kompetensbrist inom nästan alla IT-områden. De lediga jobben är långt fler än det finns kvalificerade kandidater. Konkurrensen är fortsatt stenhård om de bästa systemutvecklarna, testarna, systemarkitekterna, IT-projektledarna och IT-ansvariga.

IT-rekrytering kräver IT-kunskap
Vem som helst kan inte göra bra rekryteringar till en IT-tjänst. Det krävs mycket kunskap för att kunna göra bra bedömningar – både av kandidatens kompetens och av företagets behov. Vi på Jerrie har den kunskap och erfarenhet som behövs.

IT-rekryteringen är affärskritisk
Idag klarar sig ett företag inte speciellt länge utan ett fungerande affärssystem, IT-system eller ens sin webb. Vi på Jerrie ser rekryteringen av IT-medarbetare som affärskritisk. För oss som genomför rekryteringarna är det avgörande att bedöma kompetensen och behovet i det sammanhang där IT-medarbetaren ska jobba. Precis lika viktigt är det att hitta och sedan bedöma kvaliteten på kandidaten. Vi är specialister på att rekrytera IT-specialister till samtliga branscher och sammanhang.

Marknadsföring kan avgöra
För vissa IT-yrken rör det sig många gånger om en liten skara människor som verkligen har exakt den specialkompetens som krävs. De personerna är ofta nöjda med sin arbetsgivare och inte speciellt benägna att vare sig byta jobb eller läsa platsannonser. En viktig del i rekryteringsarbetet handlar då om att marknadsföra sig direkt mot dem för att ni som företaget ska bli intressant och hamna på valbar plats.  

Exempel på tjänster inom IT:

  • IT Manager
  • IT Business Analyst
  • IT Project Manager
  • IT Architect/Solution Architect/Enterprise Architect
  • Support Manager
  • Information Security Manager
  • IT Operations Manager
  • Service Delivery Manager
  • Test manager
  • Digital lead

Några tillsatta tjänster

Configuration manager
Systemansvarig Dynamics AX
IT chef
Digital Platform Manager
Systemutvecklare
Ansvarig för test och utvecklingsmiljöerna
Systemarkitekt
Head of mobile connectivity
Information System Responsible

Vi på Jerrie jobbar i team. Men bara för dig

På Jerrie tror vi på rekryteringskonsulter som samarbetar. Vi tror inte på säljare som konkurrerar och som har resultatbonus som drivkraft. Vår övertygelse på Jerrie är att bred erfarenhet alltid slår smal. Och att fler hjärnor tänker bättre än en.

Du får ett team av rekryteringskonsulter
Som kund möter du en kontaktperson. Men omkring den kontaktpersonen finns ett team av specialister och erfarna rekryteringskonsulter som alltid är inkopplade. De är ditt team. Vi har handplockat och satt samman teamet för att de ska göra som mest nytta för ert företag. Skulle något hända eller förändras under resans gång, finns det flera personer som är insatta i ditt företag och er process. Teamet skapar säkerhet, trygghet och gör din rekryteringsprocess mycket mindre sårbar.

Du har bara en kontaktperson
Den du först får möta är en erfaren rekryteringskonsult som är dedikerad för dig och ert företag. Från vårt första möte till avslutad rekrytering. Eftersom vi på Jerrie inte jobbar med säljare som lämnar uppdragen till andra, när det är dags för genomförande, får du alltid träffa samma person. Den personen är en senior, erfaren rekryterare som står vid din sida hela vägen in i mål.

Rekrytera inom flera områden?
Om du behöver anställa flera medarbetare inom olika yrkesområden, är teamen på Jerrie en stor tillgång. Då organiseras teamet med rekryteringskonsulter som är specialiserade inom de yrkes- och kompetensområden du har behov av. Startsträckorna och informationsspillet kan bli minimalt. 

Hos oss på Jerrie är det inte en säljare som tar hand om dig.
Du får ett team av rekryteringskonsulter.
 

Det här låter intressant, jag vill veta mer om era tjänster och få en offert Kontakta mig

För nya lediga jobb, nyheter och artiklar följ oss på

   

Vår webbplats använder cookies. Om du väljer att gå vidare på sidan godkänner du våra villkor kring användandet av cookies. Om du vill läsa mer om vår policy angående lagrade uppgifter hittar du den här.