Ska ni rekrytera inom sälj och marknad?

Vi på JERRIE HJÄLPER ER ATT HITTA RÄTT MEDARBETARE. 

    

Läs mer

Sälj och marknad

Den som arbetar inom sälj och marknad vet att de digitala kanalerna har förändrat både spelregler och förutsättningar. Förändringen har påverkat alla, oavsett om man arbetar som försäljningschef, säljare, key account manager eller jobbar som marknadsförare, marknadsansvarig eller har en specialistfunktion som webbdesigner, digital strateg eller kreatör.

Så kvalitetssäkrar vi rekryteringen
Vi på Jerrie har en lång erfarenhet av rekrytering inom sälj och marknad. Vi har en kvalificerad process som säkerställer att ni får en kandidat med den kompentens och de personliga egenskaper som ert företag behöver.

Ert behov påverkar profilen
Det är vanligt att en och samma tjänstetitel har olika innehåll beroende på bransch, företag och kundstruktur. Vilken profil som är att föredra i en roll som Key Account Manager eller Digital Strateg kan variera rejält, beroende på branschen, verksamheten och företagets organisation.

Samma område. Olika yrken
Alla företag behöver duktiga säljare och kompetenta marknadsförare för att uppnå sina affärsmål. Men säljare, specialister, marknadsförare samt kreatörer har olika drivkrafter och målbilder. På Jerrie använder vi därför olika slags rekryteringsprocesser beroende på vilken yrkesroll ni behöver. När det gäller roller inom sälj, lägger vi till exempel extra tonvikt på kandidatens personliga egenskaper, motivationsfaktorer och kompetenser.

Nya arbetssätt för sälj och marknad
I takt med att kundernas köpbeteenden ändras, måste marknadsavdelningarna använda nya metoder, processer och kanaler för att nå sina målgrupper. Att skapa leads handlar idag mindre om budskapsspridning med masskommunikation och mer om tillgänglighet och personlig dialog, vilket också har påverkat hur man bearbetar sina prospekts för att nå avslut.

Exempel på tjänster inom Sälj och Marknad

 • Account Manager
 • Art Director
 • Business Area Manager
 • Brand Manager
 • Commercial Manager
 • Digitalt ansvarig
 • Digital Strateg
 • Exportsäljare
 • Informatör
 • Key Account Manager
 • Kommunikatör
 • Marknadsanalytiker
 • Marknadsassistent
 • Marknadskoordinator
 • Product Manager
 • Projektledare
 • Social Media Manager
 • Webbredaktör

Några tillsatta tjänster

Area Sales Manager
Key Account Manager
Head of Social
Distriktansvarig säljare
Projektledare Marknad och kommunikation
Digital Marketing Specialist
Grafisk producent
CRM ansvarig
Teamledare Kundtjänst

Vi på Jerrie jobbar i team. Men bara för dig

På Jerrie tror vi på rekryteringskonsulter som samarbetar. Vi tror inte på säljare som konkurrerar och som har resultatbonus som drivkraft. Vår övertygelse på Jerrie är att bred erfarenhet alltid slår smal. Och att fler hjärnor tänker bättre än en.

Du får ett team av rekryteringskonsulter
Som kund möter du en kontaktperson. Men omkring den kontaktpersonen finns ett team av specialister och erfarna rekryteringskonsulter som alltid är inkopplade. De är ditt team. Vi har handplockat och satt samman teamet för att de ska göra som mest nytta för ert företag. Skulle något hända eller förändras under resans gång, finns det flera personer som är insatta i ditt företag och er process. Teamet skapar säkerhet, trygghet och gör din rekryteringsprocess mycket mindre sårbar.

Du har bara en kontaktperson
Den du först får möta är en erfaren rekryteringskonsult som är dedikerad för dig och ert företag. Från vårt första möte till avslutad rekrytering. Eftersom vi på Jerrie inte jobbar med säljare som lämnar uppdragen till andra, när det är dags för genomförande, får du alltid träffa samma person. Den personen är en senior, erfaren rekryterare som står vid din sida hela vägen in i mål.

Rekrytera inom flera områden?
Om du behöver anställa flera medarbetare inom olika yrkesområden, är teamen på Jerrie en stor tillgång. Då organiseras teamet med rekryteringskonsulter som är specialiserade inom de yrkes- och kompetensområden du har behov av. Startsträckorna och informationsspillet kan bli minimalt. 

Hos oss på Jerrie är det inte en säljare som tar hand om dig.
Du får ett team av rekryteringskonsulter.
 

Det här låter intressant, jag vill veta mer om era tjänster och få en offert Kontakta mig

Senaste inläggen från bloggen

För nya lediga jobb, nyheter och artiklar följ oss på

   

Vår webbplats använder cookies. Om du väljer att gå vidare på sidan godkänner du våra villkor kring användandet av cookies. Om du vill läsa mer om vår policy angående lagrade uppgifter hittar du den här.