Förändring, Utveckling och Möjligheter

  Hjärtat i Maquire Groups framgång ligger i våra medarbetares engagemang och vilja. Det är drivkraften hos dem som gör oss till en framåtlutad organisation, särskilt under utmanande tider. Det sjuder av aktivitet på Maquire Group och just nu finns det över 20 spännande tjänster som är öppna för ansökningar via Maquire och Jerrie. Genom Flipr har just nu drygt 30 interimskonsulter viktiga uppdrag hos våra kunder. Vi känner positiv energi och att vindarna håller på att vända i Västsverige.

  Även när det är hektiskt är det viktigt att skapa tid för reflektion, utveckling och samhällsengagemang. Vi har finslipat våra processer bl a när det gäller mångfald & inkludering, och det ges utrymme för engagemang i projekt som t ex ”Mitt Livs Val”, som stödjer nyanlända ungdomar i Sverige.

  Våra konsulters expertis och passion syns också i vårt arbete inom utbildningssektorn. Jerries konsulter vägleder studenter vid Sälj- och Marknadshögskolan, Medieinstitutet och IHM, och bidrar till att forma framtidens arbetskraft. Vår närvaro i ledningsgrupperna i dessa skolor gör det möjligt för oss att direkt påverka utbildningarnas innehåll och kvalitet.

  Våra konsulter hos Tidwell coachar både oss själva och våra kunder i att använda de positiva krafterna i organisationen. Tillsammans får vi saker att hända. På Maquire Group skapar vi en atmosfär där möjligheter frodas. Vår styrka ligger i den anpassningsförmåga och proaktiva inställning som är starkt rotad i våra medarbetares engagemang och vilja. Vi växer och utvecklas och tillsammans med er, våra värdefulla kunder och samarbetspartners, ser vi fram emot att skapa möjligheter framöver.

  logo

  Jerrie Göteborg

  Mässans gata 18 (vån 8)
  412 51 Göteborg

  +46 10 330 08 44
  kontakt@jerrie.se

  Jerrie Stockholm

  Klarabergsviadukten 70
  107 24 Stockholm

  +46 10 330 08 44
  kontakt@jerrie.se

  Följ oss

  FacebookLinkedInInstagram