Varför valde du att bli rekryterare Martin Dahlberg?

  Varför valde du att bli rekryterare Martin Dahlberg?

  Jag får skylla på ett av de där tillfällena som livet ibland kan ge dig. Back in the days fick jag ett erbjudande om att arbeta som account manager för Poolia i Göteborg. Jag upptäckte ganska fort att jag trivdes väldigt bra inom bemanning och rekrytering. Efter ett flertal år i en säljande roll så började jag bli mer och mer nyfiken på att även få leverera på de uppdrag jag sålde in. Möjligheten kom när Pierre Sander, tidigare kollega på Poolia, frågade om jag ville börja som rekryteringskonsult tillsammans med honom på Jerrie. Jag funderade i ca 2,5 sekunder innan jag tackade JA (ovanligt för att vara mig). Men det kändes som helt rätt beslut. Och nio år senare är jag fortfarande kvar och bara älskar mitt jobb och min arbetsplats.

  Vad ger dig energi på jobbet?

  Jag får mycket motivation och energi av att hjälpa våra kunder med att hitta rätt nästa kollega – speciellt den nerv som uppstår i själva matchningen och att djupdyka i kundens behov. Det är ett otroligt roligt jobb och känns faktiskt väldigt betydelsefullt, både för kunden och för kandidaten. Matchning av kompetens är grundläggande för samhällsutvecklingen, och den där känslan när det blir rätt matchning är så skön!

  Hur ser den perfekta (arbets)morgonen ut?

  Jag är en morgonmänniska så jag är gärna tidigt på plats, tänder upp och fixar lite. Att hälla upp en rykande nybryggd kopp kaffe, logga in på datorn och upptäcka att ett nytt guldkorn har sökt något av mina uppdrag. Då känner jag att det är en toppenmorgon.

  logo

  Jerrie Göteborg

  Mässans gata 18 (vån 8)
  412 51 Göteborg

  +46 10 330 08 44
  kontakt@jerrie.se

  Jerrie Stockholm

  Klarabergsviadukten 70
  107 24 Stockholm

  +46 10 330 08 44
  kontakt@jerrie.se

  Följ oss

  FacebookLinkedInInstagram